5.3.15

Δείτε τις αλλαγές που έκανε ο Τσίπρας στο πρωθυπουργικό του γραφείο !


Δείτε τις αλλαγές που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στο πρωθυπουργικό γραφείο (φωτό)

Μπορεί να πέρασε κάτι περισσότερο από ένας μήνας από όταν ανέλαβε τα ηνία της χώρας και να έχει να αντιμετωπίσει τεράστιες αλλαγές, όμως ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ήδη τις απαραίτητες «παρεμβάσεις» στο πρωθυπουργικό γραφείο «προσθέτοντας» περισσότερο... φως, χρώμα και μοντέρνες πινελιές σε αυτό.
Το αποτέλεσμα των παρεμβάσεων έγινε ιδιαίτερα αισθητό κατά τη σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον επικεφαλής του Ποταμιού, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας ξενάγησε το Σταύρο Θεοδωράκη στο χώρο παρουσία φωτογράφων.
Τα βασικά στοιχεία που άλλαξαν ήταν οι πίνακες ζωγραφικής και η διαρύθμιση των επίπλων. Κάτι που όμως ήταν αρκετό για να μπει περισσότερο φως στο χώρο που διαθέτει μεγάλα παράθυρα.
Την αλλαγή πρόσεξε και ο ίδιος ο κ. Θεοδωράκης, αφού η περίφημη «Ελλάς Ευγνωμονούσα», ο πίνακας που υπήρχε επί Σαμαρά, αντικαταστάθηκε από την πιο μοντέρνας αισθητικής «Αντίθεση».
Δείτε τις αλλαγές που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στο πρωθυπουργικό γραφείο (φωτό)Αλλά και η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε σε δύο άνετες λευκές πολυθρόνες μπροστά από δύο μεγάλα παράθυρα που γέμιζαν με φως το δωμάτιο.
Πολυθρόνες που βρίσκονταν σε άλλη γωνία του χώρου, πολύ πιο σκοτείνή, δίπλα στη βιβλιοθήκη,
Εκεί όπου πλέον βρίσκεται το γραφείο του πρωθυπουργού, με έναν νέο πίνακα και πολύ περισσότερο φως.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου