6.3.15

Στο νοσοκομείο ο Χάρισον Φορντ μετά τη συντριβή του αεροπλάνου του

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Χάρισον Φορντ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκε την Πέμπτη το μεσημέρι (τοπική ώρα), όταν το μικρό αεροπλάνο που οδηγούσε συνετρίβη σε ένα γήπεδο γκολφ στο Λος Άντζελες λίγο μετά την απογείωσή του από το τοπικό αεροδρόμιο.
Ο βοηθός του αρχηγού της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Λος Άντζελες, Πάτρικ Μπάτλερ, δήλωσε ότι ένα μονοκινητήριο αεροπλάνο προσέκρουσε στο έδαφος μόλις 1,6 χλμ. μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Σάντα Μόνικα και ότι ο κυβερνήτης του είχε τις αισθήσεις του και μιλούσε την ώρα που διακομιζόταν στο νοσοκομείο. Ο ίδιος δεν επιβεβαίωσε ότι ο Φορντ βρισκόταν μέσα στο αεροσκάφος, ωστόσο πηγή προσκείμενη στις έρευνες δήλωσε ότι όντως ο 72χρονος ηθοποιός ήταν ο πιλότος που αεροπλάνου.
Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του ηθοποιού επιβεβαίωσε επίσης ότι ο Χάρισον Φορντ νοσηλεύεται μετά την αναγκαστική προσγείωση του αεροπλάνου του, το οποίο, όπως ανέφερε η ίδια, παρουσίασε πρόβλημα στον κινητήρα.
«Είναι στο νοσοκομείο. Ο μπαμπάς είναι εντάξει. Τραυματισμένος αλλά εντάξει», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο γιος του Φορντ, Μπεν. «Είναι ο θαρραλέος άνδρας που ξέρετε όλοι. Είναι ένας απίστευτα δυνατός άνθρωπος», πρόσθεσε.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου