6.5.15

ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΝΙΑΔΟΥ ΤΟΥ... Παραδόθηκε 30χρονος που σκότωσε με το αυτοκίνητό του 29χρονο πατέρα τριών παιδιών


Παραδόθηκε 30χρονος που σκότωσε με το αυτοκίνητό του 29χρονο πατέρα τριών παιδιών

Μόνος του παρουσιάστηκε στην Ασφάλεια Βόλου ο 30χρονος Αλβανός που χρησιμοποίησε ως φονικό όπλο το αυτοκίνητό του για να σκοτώσει έναν 29χρονο, πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, μετά από «παραγγελιά» του ανήλικου κουνιάδου του.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας του Πρώτου Θέματος, ο 30χρονος αναζητείτο από τους αστυνομικούς από τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς, αλλά δεν είχε εντοπιστεί. Μετά την παράδοσή του, συνελήφθη με ένταλμα που είχε εκδώσει ο ανακριτής και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.
Ο 17χρονος τσιγγάνος που του είχε δώσει την εντολή να σκοτώσει το θύμα, είχε συλληφθεί την επομένη του φονικού και έχει προφυλακιστεί.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο 29χρονος, πατέρας τριών παιδιών ηλικίας 11, 9 και 7 χρόνων, διαπίστωσε ότι ο ανήλικος παρενοχλούσε την 23χρονη αδελφή του και του ζήτησε να σταματήσει, με αποτέλεσμα να διαπληκτιστούν. Ο νεαρός τσιγγάνος έφυγε από το μπαρ όπου διασκέδαζαν, αλλά κάλεσε τον γαμπρό του και έστησαν καρτέρι θανάτου στον άτυχο άνδρα, τον οποίον παρέσυραν με το αυτοκίνητο του 30χρονου μπροστά στα μάτια της αδελφής του και μιας φίλης τους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου