9.5.15

ΠΑΤΡΑ: Μπερντάκι από το… Ντουμπάι με αγάπη - Ο γαμπρός έπιασε την πατρινή μνηστή του να τον ξαφρίζει

ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΤΟΥ

Του Γιάννη Γεωργόπουλου

Οικογένεια πατρινών η οποία κατοικεί στην περιοχή της Ομόνοιας πήγε για μαλλί και βγήκε ...μελανιασμένη καθώς ο αρραβώνας της κόρης τους με έλληνα τον οποίο γνώρισε στο Ντουμπάι όπου είχε και αυτή μεταβεί πριν από λίγο καιρό κατέληξε σε ναυάγιο.
Η γνωριμία της κοπέλας με τον συμπατριώτη στην ξενιτιά οδήγησε σε κεραυνοβόλο έρωτα, καρπός του οποίου μάλιστα ήταν και μια ..ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, που ωστόσο οδήγησε με τη σύμφωνη γνώμη και των δυο σε επισημοποίηση της σχέσης τους, με σκοπό άμεσα τον γάμο.
Στο πλαίσιο αυτό το ζευγάρι των ερωτευμένων ήρθε στην Πάτρα, προκειμένου ο πλούσιος γαμπρός να γνωρίσει τους γονείς της μέλλουσας συζύγου και μητέρας του παιδιού τους.
Η εξάρτηση όμως του πατέρα της νύφης από τον τζόγο έμελε να είναι καταστροφική για τη σχέση των υποψηφίων μελλόνυμφων καθώς έγινε η αιτία για να σχολάσει ο γάμος πριν καλά - καλά στεριώσει ο αρραβώνας.
Όλα χάλασαν με τη συμπλήρωση μια εβδομάδας παραμονής του γαμπρού στο σπίτι της νύφης, το οποίο δεν διέθετε και την καλύτερη ηχομόνωση , με αποτέλεσμα περασμένα μεσάνυχτα να γίνει άθελα του ωτακουστής της συζήτησης που γινόταν μεταξύ του ...πεθερού και της μέλλουσας συζύγου του, στο διπλανό δωμάτιο από αυτό που κοιμόταν.
Περασμένα μεσάνυχτα ο πολύφερνος γαμπρός άκουσε τη μνηστή του να δηλώνει στον πατέρα της, πως δεν μπορεί να αφαιρέσει άλλα λεφτά από την βαλίτσα του και να του τα δώσει για να συνεχίσει να παίζει, γιατί ήδη έχει αρχίσει να καταλαβαίνει πως τα χρήματά του έχουν μειωθεί και οι δαπάνες που έχει κάνει δεν δικαιολογούν κάτι τέτοιο.
Στο άκουσμα όλων αυτών ο μνηστήρας άνοιξε την πόρτα , όρμησε στο δωμάτιο και ξυλοφόρτωσε πρώτα τη μνηστή του και μετά τον παρά λίγο πεθερό του. 
Στη συνέχεια μάζεψε τα πράγματά του και μετακόμισε σε ξενοδοχείο, ενώ την επομένη αναχώρησε για την Αθήνα και από εκεί για το Ντουμπάι, αφήνοντας πεσκέσι στο τζογαδόρο πεθερό την εγκυμονούσα μνηστή του.
Παρόλο που έχει περάσει μια εβδομάδα ο μνηστήρας όχι μόνο δεν έχει δώσει σημάδια ζωής, αλλά διαμήνυσε στη μνηστή του να μην διανοηθεί να ταξιδέψει στο Ντουμπάι γιατί αυτό που έπαθε στο πατρικό της δεν θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που θα της συμβεί.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου