8.5.15

Ποιος γνωστός ηθοποιός δίνει μάχη για τη ζωή του στην Εντατική


Ποιος γνωστός ηθοποιός δίνει μάχη για τη ζωή του στην Εντατική

Ο Γιάννης Μόρτζος νοσηλεύεται διασωληνωμένος (υπό μηχανική υποστήριξη) στην εντατική μονάδα ιδιωτικού νοσοκομείου, έπειτα από εγχείρηση ρουτίνας bypass.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso «Ο Γιάννης δεν είχε κάποιο πρόβλημα με την καρδιά του, απλώς σε μια καρδιολογική εξέταση του βρήκαν μία αρτηρία φραγμένη και του συνέστησαν προληπτικά να κάνει την απαραίτητη χειρουργική διαδικασία του bypass», δηλώνει πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού. Στο πλευρό του βρίσκεται διαρκώς η σύζυγός του -επίσης ηθοποιός- Γιούλη Ζήκου, ελπίζοντας σε ένα θαύμα.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ουδείς γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη και ο οργανισμός του δεν επανήλθε ποτέ μετά την επέμβαση. «Λέγεται ότι υπέστη μετεγχειρητικό σοκ... Εδώ και 17 μέρες που έχει βγει από το χειρουργείο είναι σαν ζωντανός νεκρός, αφού βρίσκεται στον αναπνευστήρα, σε μηχανική υποστήριξη και δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον», προσθέτει.
Ο Γιάννης Μόρτζος, απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες παραστάσεις και έχει σκηνοθετήσει πολλές από αυτές, ενώ τηλεοπτικά έχει πρωταγωνιστήσει  όπως οι «Το σόι μας», «Το χρώμα του φεγγαριού» και «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή».
Τα τελευταία χρόνια είχε ιδρύσει το θέατρο Τέσσερις Εποχές, όπου τον περασμένο Οκτώβριο είχε παρουσιάσει την παράσταση «Όταν ο Θεόφιλος συνάντησε την ερωτευμένη απελπισθείσα».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Γιάννης Μόρτζος ετοίμαζε θεατρικό έργο για τη ζωή του Ελευθερίου Βενιζέλου.
Πηγή: Εspresso

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου