20.6.15

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ! Εκαναν δημοσκόπηση αλλά το άθροισμα των ποσοστών φτάνει το... 120%

ΝΑ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ !
Γκάφα; 
Απρόσεκτη... προπαγάνδα ή μαγική εικόνα; 
Οπως και να έχει η δημοσκόπηση που παρουσιάσε η εφημερίδα Αυγή «μπάζει» από παντού καθώς τα νούμερα που δίνει φτάνουν το... 120%. 
Συγκεκριμένα στο site της εφημερίδας τονίζεται: 
«Χαοτική διαφορά μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας καταγράφει δημοσκόπηση της Public Issue για λογαριασμό της «Αυγής της Κυριακής», με το κυβερνών κόμμα να έχει υπερδιπλάσιο ποσοστό.
Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση ψήφου συγκεντρώνει 47,5% έναντι μόλις 19,5% της Νέας Δημοκρατίας. Ακολουθούν Χρυσή Αυγή και Ποτάμι από 6,5%, ΚΚΕ με 5,5%, ΠΑΣΟΚ 4,5% και Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4%. Η Ένωση Κεντρώων συγκεντρώνει 2%, άλλο κόμμα 4%, ενώ στο 19,5% είναι η αδιευκρίνιστη ψήφος. Η δημοσκόπηση έγινε 11 και 17 Ιουνίου μέσω τηλεφώνου».
Αθροίζοντας όμως τα ποσοστά του γραφήματος φτάνουμε το 120% με αποτέλεσμα να βγάλει ανακοίνωση η ΝΔ: «Η προπαγάνδα έχει τα όρια της» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τονίζει: «Ο πανικός και ο φόβος του ΣΥΡΙΖΑ οδήγησε το κομματικό τους φερέφωνο, την "Αυγή", να παρουσιάσει σφυγμομέτρηση, όπου οι δυνάμεις των κομμάτων και οι αναποφάσιστοι αγγίζουν το 120%. Αλλά απ’ ό,τι φαίνεται η πολύ προπαγάνδα προφανώς οδηγεί σε αποβλάκωση».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου