" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

19.6.15

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΧΘΕΣ 18/06/2015 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΤΙΚΡΙΣΑΝ ΜΙΑ ΑΠΑΡΑΔΚΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΤΑ ΧΟΡΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΧΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΙΒΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΩΝ ΚΕΡΚΙΔΩΝ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 8 ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΗΛΘΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΕΓΙΝΕ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΤΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ.
Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΑΚΡΥΝΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΕΙΠΕ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΑΒΙΛΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟΝ Κ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ.
ΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου