24.7.15

Η απάντηση του Σπαλιάρα για τις ...4.000 γυναίκες του !

Με χιούμορ απάντησε ο Γιάννης Σπαλιάρας στον σάλο που προκλήθηκε στο διαδίκτυο, μετά τις δηλώσεις του ότι έχει κάνει σεξ με 4.000 γυναίκες. 
Οπως ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο λαός ξέχασε για λίγο τα προβλήματα διασκεδάζοντας με την ειλικρίνεια του, ενώ υποστήριξε ότι «υπάρχει δάκτυλος από τη Γερμανία για να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος κ να περάσει το μνημόνιο».
Μάλιστα προσθέτει ότι για περαιτέρω εκτόνωση διαθέτει το σώμα του για λιθοβολισμό στο Σύνταγμα, ενώ κλείνει χιουμοριστικά τη δήλωση υποστηρίζοντας ότι είναι ο Batman.
«Χάρηκα που στη χώρα μου που εχει τόσα προβλήματα ο λαός ξεχάστηκε λιγο κράζουν τον Σπαλιαρα επειδή σε μια στιγμή ειλικρίνειας τόλμησε να πει αληθεια..μαλλον συνηθίσαμε τα ψέμματα κ σιγουρα υπαρχει δάκτυλος απο την Γερμανία για να αποπροσανατολιστει ο κόσμος κ να περαςει το μνημόνιο...για όσους δεν εκτονωθηκαν ακομα θα διαθεσω το σώμα μου για λιθοβολισμό στο Σύνταγμα σε ημερομηνία που θα οριστεί σύντομα..P.S Δεν ειπα όλη την αληθεια στην πραγματικότητα ειμαι ο Batman»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου