23.7.15

Σχέση συντροφικότητας και ειλικρίνειας - Σύμφωνο... συμβίωσης Τσίπρα - Ζωής

«Είχαμε μία ειλικρινή και εις βάθος συζήτηση με τον πρωθυπουργό για όλες τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και τις θεσμικές πρωτοβουλίες που επιβάλλεται να αναληφθούν σε σχέση με την προστασία εκείνων που είναι αδιαπραγμάτευτα δίκαια του λαού μας και σε σχέση με τη θωράκιση της δημοκρατίας» δήλωσε τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά τη συνάντησή της με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Με τον πρωθυπουργό μας συνδέει σχέση συντροφικότητας και ειλικρίνειας και η κοινή διάθεση και επιθυμία να διαφυλάξουμε τα δίκαια του λαού μας και τη συνοχή της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ που κάποιοι θα επιθυμούσαν να δουν να διαρρηγνύεται», διαψεύδοντας τα σενάρια περί «διαζυγίου» - τουλάχιστον προς το παρόν.

Και πρόσθεσε: «Είναι αδιαπραγμάτευτη η κοινή στράτευση του πρωθυπουργού και η δική μου στην υπηρέτηση των συμφερόντων του λαού και σε τέτοιες στιγμές όπου δοκιμάζονται και οι θεσμικές εκπροσωπήσεις και οι πολιτικές τοποθετήσεις, έχει σημασία οι εκπρόσωποι των Θεσμών να μπορούν με ειλικρίνεια να μιλούν με ευθύτητα, να συνεννοούνται και να καταλήγουν σε λύσεις».

Η κ. Κωνσταντοπούλου έφθασε στο Μέγαρο Μαξίμου μετά τις δώδεκα, έχοντας ζητήσει  κατ' ιδίαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, μετά και τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις,.

Στο Μαξίμου προσήλθε αργότερα ο υπουργός ΠΑΠΕΝ Πάνος Σκουρλέτης καθώς και ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης.

Νωρίτερα, με μερικά λεπτά διαφορά μεταξύ τους, είχαν προσέλθει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου