Η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη που καταγγέλλει ότι συνελήφθη στην Ικαρία με εντολή του Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου Καμμένου, έχει... προϊστορία με τις συλλήψεις.
“Καλημερα! Μεχρι το μεσημέρι καρέ καρέ όλα τα ευτράπελα που εξελίχθηκαν στο νησί της Ικαρίας με το ζεύγος Καμμένου να δίνει εντολή για τη σύλληψη μου και του φωτογράφου με την αιτιολογία οτι ΘΑ φωτογραφίσαμε την περιβόητη βίλα και τα τέκνα τους.
Το ψέμα και ο εκφοβισμός φαίνεται πως ειναι συνήθεια της Πρώτης φορα Αριστερά με Ακροδεξιά παντιέρα!
Δεν είναι η πρώτη φορά που η δημοσιογράφος οδηγείται στα κρατητήρια εξαιτίας της δουλειάς της .
Είχε συμβεί ξανά όταν ο Αλέξης Κούγιας έκρινε πως εξώφυλλο της εφημερίδας, Espresso με θέμα εκείνον και τον Α.Μπέο, ήταν ψευδές και συκοφαντικό!
Ο γνωστός ποινικολόγος είχε καταθέσει μήνυση εναντίον της δημοσιογράφου, η οποία είχε οδηγηθεί στο αυτόφωρο.