" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

23.7.15

ΦΩΤΟ - Ρεεεε... τι πίνουν και δεν μας δίνουν;

Έπεσε πολύ γέλιο στα κυβερνητικά έδρανα !


Τι είπαν στον Τσίπρα και εκείνος ξεκαρδίστηκε  στα  γέλια επάνω στα έδρανα;

Και ενώ η ένταση στο κοινοβούλιο χτυπούσε κόκκινο, ο Χρήστος Μαντάς κάτι ψιθύρισε στον πρωθυπουργό και εκείνος άρχισε να γελάει με την καρδιά του. Ο Πρωθυπουργός μπήκε στην αίθουσα κάθισε στη θέση του και περίμενε από λεπτό σε λεπτό οπότε θα ξεκινούσε η ολομέλεια.

Έδειχνε καλοδιάθετος και συνομιλούσε με τους υπουργούς αλλά και με βουλευτές του κόμματος του.

Κάποια στιγμή τα έδρανα πλησίασε ο βουλευτής Χρήστος Μαντάς. Στάθηκε όρθιος μπροστά στον πρωθυπουργό και άρχισε να του μιλάει. Ο πρωθυπουργός αρχικά δεν άκουσε καλά, ανασηκώθηκε από τη θέση του και πέρασε το αριστερό του χέρι επάνω στους ώμους του κ. Μαντά.

Αυτό ήταν, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ένα χαμόγελο φάνηκε στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα και σχεδόν αμέσως, το χαμόγελο, έγινε γέλιο στα όρια του ξεκαρδίσματος. Δίπλα στον πρωθυπουργό καθόταν ο Νίκος Παρασκευόπουλος, ο οποίος άκουγε και εκείνος τον διάλογο.

Η καλή διάθεση του πρωθυπουργού, όμως χθες δεν ήταν εμφανής μόνο στο περιστατικό με τον κ. Μαντά. Λίγο νωρίτερα ο Πρωθυπουργός, στράφηκε στα δεξιά του προς τον κ. Τσακαλώτο και κάτι του είπε, πάλι χαμογελώντας. Ο Υπουργός Οικονομικών που εκείνη τη στιγμή κοίταζε το κινητό του, άρχισε να γελάει.

Ο πρωθυπουργός όμως φαίνεται χθες να ήταν σε καλή διάθεση. Κάποια στιγμή, σηκώθηκε και πλησίασε τον κ. Δραγασάκη. Κάτι του είπε και ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, έσκασε και εκείνος στα γέλια. Έφερε το χέρι του μπροστά στο στόμα του, αλλά δεν μπορούσε να συγκρατηθεί. Δάκρυα έσταζαν από τα μάτια του, από τα γέλια. Έφερε το χέρι του και άρχισε να σκουπίζει τα μάτια του. Δαγκωνόταν να μην ξεκαρδιστεί στα γέλιαπηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου