31.7.15

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Διαμαρτυρία από μέλη του ΠΑΜΕ για επιβολή προστίμου για αεροπανό

Παράσταση διαμαρτυρίας από μέλη του ΠΑΜΕ πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015, σχετικά με επιβολή προστίμου από το Δήμο Καλαμάτας για ανάρτηση αεροπανό.
Την ώρα της διαμαρτυρίας, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παν.Νίκας είχε μεταβεί στο στρατόπεδο Παπαφλέσσα, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη η ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων του 9ου Συντάγματος Πεζικού.
Αργότερα, σε δηλώσεις του σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο, ο Δήμαρχος τόνισε ότι ο Δήμος δεν επιδιώκει τη σύγκρουση με κανέναν και ότι εφαρμόζει το νόμο για την αφισορρύπανση και τα αεροπανό, με ενιαίο τρόπο για όλους, είτε πρόκειται για κόμματα, είτε για φορείς, είτε για φυσικά πρόσωπα.
Με την ευκαιρία αυτή, ο Δήμος παρακαλεί όλους και ιδιαίτερα τους φορείς να δείχνουν τον αναγκαίο σεβασμό για το δημόσιο χώρο, σε μιαν εποχή μάλιστα που η στελέχωση του Δήμου σε προσωπικό καθαριότητας είναι ελλιπής και επομένως η δυνατότητα για καθαρισμό μειωμένη.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, όταν παραβιάζεται ο νόμος περί αφισορρύπανσης κ.λπ., θα επιβάλλονται πρόστιμα προς όλους και θα βεβαιώνονται στην Εφορία. Αυτή είναι η εντολή που έχει δοθεί στις Υπηρεσίες του Δήμου.
Προκειμένου, δε, να συμβάλλει η Δημοτική Αρχή στην ελεύθερη κυκλοφορία των ιδεών, θα κατασκευάσει και θα τοποθετήσει μέχρι 15/8 ευμεγέθεις πίνακες, που θα εγκατασταθούν σε στρατηγικά σημεία της πόλης, για δωρεάν προβολή όλων όσοι ενδιαφέρονται, ύστερα από αίτησή τους φυσικά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου