18.7.15

«Άσε ήσυχο τον άντρα μου παλιοθήλυκο»! «Έπαιξε μπουνιές» με ξανθιά καλλονή στην παραλία η Φαίη Σκορδά!

Πήγε να κάνει ένα μπάνιο και της βγήκε ξινό. Μια γυναίκα έβγαλε τη Σκορδά από τα ρούχα της. 
ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ/ Περιοδικό YES

Το είχε αποκαλύψει στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε καλεσμένος στο «Αργά» του Νίκου Μαστοράκη με τον Θοδωρή Αθερίδη. Ο Γιώργος Λιάγκας, σε μια κατάθεση ψυχής, είχε μιλήσει για την απιστία αλλά και για κοπέλες που τον φλερτάρουν έντονα, αν και όλοι γνωρίζουν ότι είναι παντρεμένος και έχει δημιουργήσει τη δική του ευτυχισμένη οικογένεια. «Πάντα μου την πέφτουν! Κοπέλες που θεωρούν ότι μπορεί να τις βοηθήσεις να κάνουν καριέρα», είχε πει χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής. Και αυτό επαναλήφθηκε και στην Τήνο, μπροστά μάλιστα στα μάτια της Φαίης. Τι ακολούθησε; Πόλεμος! Ποιος είδε τη Σκορδά και δεν τη φοβήθηκε...
Μετά την ολοκλήρωση των εκπομπών του πρωινού του ΑΝΤ1 και το ταξίδι-αστραπή της Φαίης στη Θεσσαλονίκη, το ζευγάρι μαζί με τους δύο γιους του, Γιάννη και Δημήτρη, ταξίδεψε στην Τήνο, το μόνιμο μέρος των διακοπών τους τα τελευταία χρόνια. Είναι ο παράδεισός τους και απολαμβάνουν τον ήλιο και τα καταγάλανα νερά.

Πρέσινγκ

Ο Γιώργος από νωρίς τρέχει στην παραλία μαζί με τον Γιαννάκη, που έχει εξελιχθεί σε... δελφίνι, και μετά εμφανίζεται η Φαίη με τον Δημήτρη. Η μαμά δεν αφήνει τον μικρό της γιο, αφού θέλει να τον έχει στην αγκαλιά της στα πρώτα του μπάνια. Εκείνη τη μέρα, το πρόγραμμα άλλαξε, αφού ο Γιώργος κατέβηκε μόνος του στην παραλία, μια και ο μεγάλος του γιος ήθελε να κάνει μπάνιο μαζί με τη μητέρα του και τον Δημήτρη.
Ο Λιάγκας μπορεί να κατέβηκε σχετικά νωρίς στην παραλία, αλλά υπήρχε ήδη αρκετός κόσμος εκεί. Έριξε μια γρήγορη βουτιά και βγήκε για να κάνει την ηλιοθεραπεία του, περιμένοντας τη Φαίη και τα παιδιά, για να κάνουν όλοι μαζί μπάνιο και να παίξει με τους γιους του. Δεν υπολόγιζε, όμως, ότι μια εντυπωσιακή ξανθιά θα μπορούσε να τινάξει στον αέρα τη μέρα του.
Η συγκεκριμένη καλλονή τον πλησίασε και του έπιασε την κουβέντα. Στην αρχή, ο παρουσιαστής ήταν χαμογελαστός, αλλά γρήγορα το χαμόγελό του πάγωσε, αφού έβλεπε το ασφυκτικό πρέσινγκ της ξανθιάς. Με ήρεμο τρόπο προσπάθησε να την αποφύγει, μια και υπήρχαν πολλά μάτια στην παραλία που γνωρίζουν ποιος είναι, αλλά δεν τα κατάφερε. Προσπάθησε με ευγενικό ύφος να δείξει την ενόχλησή του, όμως εκείνη και πάλι δεν σταματούσε το φλερτ.

Τα ουρλιαχτά

Η λύση -και παράλληλα η λύτρωση- ήρθε τελικά από τη Φαίη, που εκείνη την ώρα έφτανε στην παραλία και είδε όλο αυτό το πρέσινγκ στο σύζυγό της και την έντονη δυσφορία του. Το μάτι της "γύρισε". Ποιος είδε την παρουσιάστρια και δεν τρόμαξε από την έκρηξή της! Οι φωνές της αναστάτωσαν όλη την παραλία, που έβλεπε τη Σκορδά εκτός εαυτού να τα «χώνει» άγρια στη νεαρή γυναίκα και να την αναγκάζει να φύγει άρον άρον. «Δεν βλέπεις ότι σε αποφεύγει; Τι θέλεις τώρα;», ούρλιαζε, ακόμη κι όταν η ξανθιά καλλονή μάζευε τα πράγματά της. Μέχρι και ο Λιάγκας αιφνιδιάστηκε από την έκρηξη της συζύγου του, που ήταν ταύρος εν υαλοπωλείω.
Μάλιστα, ήταν τέτοια η ένταση και τα νεύρα της, που η Φαίη εκείνη τη μέρα δεν μπορούσε να ηρεμήσει με τίποτα. Έπειτα από λίγο έφυγαν από την παραλία, χωρίς να κάνουν μπάνιο όλοι μαζί και γύρισαν στο σπίτι τους. Ούτε ήταν τυχαίο ότι το ζευγάρι έφυγε, έστω και για λίγες ημέρες, από την Τήνο, αφού κανείς δεν γνώριζε τι θα γινόταν αν οι δυο γυναίκες έρχονταν ξανά face to face.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου