4.9.15

«ΘΕΣ ΚΑΦΕ ΦΡΑΠΕ» ; 58 ΧΡΟΝΙΑ Nescafe Frappe - ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Με κεντρικό μήνυμα “ΘΕΣ ΚΑΦΕ ΦΡΑΠΕ” τα δίκτυα των καταστημάτων todays delicious stores και todaylicious ανανεώνουν το φθινοπωρινό ραντεβού τους με τα προϊόντα Nescafe, γιορτάζοντας τα 58 χρόνια από την έμπνευση της Διεθνούς Εφεύρεσης Θεσσαλονίκης, του αγαπημένου μας Nescafe frappe. 

Για ακόμη μια χρονιά, και καθ’ όλη τη διάρκεια της 80ης ΔΕΘ από το Σάββατο 5 έως και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015, οι επισκέπτες των 57 καταστημάτων todays delicious stores και todaylicious σε 7 συνολικά πόλεις της Β. Ελλάδας θα απολαμβάνουν όλα τα ροφήματα Nescafe στην ειδική επετειακή τιμή των 0,50€.

Η γιορτή “ΘΕΣ ΚΑΦΕ ΦΡΑΠΕ” έχει γίνει πλέον θεσμός για τα καταστήματα todays delicious stores και todaylicious, καθώς έτσι συνδέεται η εφεύρεση του Nescafe frappe κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης του 1957 με την έδρα του Ομίλου Εταιρειών today group, ο οποίος αναπτύσσει και διαχειρίζεται τα δίκτυα των καταστημάτων todays delicious stores και  todaylicious.

H εφεύρεση του Nescafe frappe υπήρξε τυχαία όταν ο υπάλληλος της αντιπροσώπου ελληνικής εταιρείας για λογαριασμό της ελβετικής εταιρείας NESTLE, κ. Δημήτρης Βακόνδιος, που εργαζόταν σε εκθεσιακό περίπτερο στο πλαίσιο της ΔΕΘ ’57 και λόγω έλλειψης ζεστού νερού, αποφάσισε να «χτυπήσει» σε σέικερ τον καφέ του προκειμένου αυτός να διαλυθεί και να απολαύσει το αγαπημένο του ρόφημα.

58 ΧΡΟΝΙΑ Nescafe Frappe  - ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!
…και συνεχίζει να γράφει ιστορία! Στα δικά μας  σημεία απόλαυσης, todays delicious stores & todaylicious.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου