2.9.15

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ! Το ΙΚΑ, ο Θεωνάς και η ... ανάρτηση για τον ΣΥΡΙΖΑ !

Κομματική ανακοίνωση του τέως διοικητή μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του ιδρύματος
Το είδαμε και αυτό ! Η επίσημη ιστοσελίδα του ΙΚΑ να φιλοξενεί τις ... κομματικές απόψεις και ανησυχίες του πρώην διοικητή του Ιδρύματος Γιάννη Θεωνά !
Όπως μπορεί κανείς να διαβάσει στην επίμαχη ανάρτηση ο πρώην διοικητής εκφράζει τον προβληματισμό του για το πως θα υπερασπιστεί τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και θα συμβάλλει στη συσπείρωση του !

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που φιγουράρει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΙΚΑ αναφέρεται :

Θα ήθελα να σημειώσω ότι η δημιουργία του ΣΥΡΙΖΑ, ως ενός Φορέα Κοινής Δράσης και Πολιτικής Συνεργασίας των Δυνάμεων της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, αποτέλεσε ένα πολύ σημαντικό εγχείρημα για την Αριστερά στην Ελλάδα και την Ευρώπη, που έδωσε στήριξη στην ανάπτυξη αντίστοιχων λαϊκών κινημάτων στον Ευρωπαϊκό Νότο και όχι μόνο. Το εγχείρημα αυτό, σήμερα, μετά τη διάσπαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, αντιμετωπίζει κίνδυνο διάλυσης. Η δική μας κουλτούρα, ως ΚΕΔΑ και ως πρόσωπα, κινήθηκε σ΄όλη αυτή την περίοδο στην υπεράσπιση του εγχειρήματος, χωρίς καμία ιδιοτέλεια.

Στη βάση αυτή στηρίζεται και η σημερινή συμμετοχή μου στις εκλογές του Σεπτέμβρη. Κι'αυτή την κατεύθυνση θα υπηρετήσω. Σχετικά με την ουσία της διάσπασης της Κ.Ο. ένα μόνο σχόλιο. Κατά την δική μου άποψη, δεν έπαιξε κανένα θετικό ρόλο στην ανάπτυξη μαζικού λαϊκού κινήματος για την κατάργηση των μνημονίων ή προαπαιτούμενων μέτρων για την εφαρμογή τους. Απλά ενίσχυσε αντικειμενικά και πέρα από προθέσεις τις προσπάθειες Σόϊμπλε και της παρέας του για ανατροπή της πρώτης Αριστερής Ριζοσπαστικής Κυβέρνησης στην Ελλάδα μετά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο. Όσες δυνάμεις διαθέτω θα τις αφιερώσω στην υπεράσπιση του εγχειρήματος και της αποκατάστασης της συσπείρωσης και της Ενότητας του Κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου