3.9.15

Φώφη Γεννηματά: Ο Τσίπρας βρίσκεται αντιμέτωπος με το τέρας που ο ίδιος δημιούργησε

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά από το Ζάππειο όπου πραγματοποιείται ο εορτασμός των 41 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

«Μόλις λίγους μήνες μετά την εκλογική του νίκη ο κ. Τσίπρας θερίζει θύελλες. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της κατασυκοφάντησης της παράταξής μας» είπε η κυρία Γεννηματά και υπογράμμισε: «Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σήμερα αντιμέτωπος με το τέρας που ο ίδιος δημιούργησε μαζί με τον εταίρο του και βοηθό μηχανοδηγού, στο τρενάκι του τρόμου για τον Ελληνικό λαό, κ. Καμμένο».
«Κάνει ότι μπορεί για να διχάσει τον λαό μας» είπε η κυρία Γεννηματά για τον κ. Τσίπρα και τον χαρακτήρισε «απολύτως υπεύθυνο για την αναβίωση της ιστορικής διαίρεσης του ελληνικού λαού σε εθνικόφρονες και μιάσματα».
Από τα βέλη της κας Γεννηματά δεν γλίτωσε ούτε η ΝΔ...
«ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ που σήμερα διεκδικούν την ψήφο των πολιτών ασκήθηκαν συστηματικά στην αντιμνημονιακή ρητορική και αρίστευσαν στον λαϊκισμό» τόνισε η κυρία Γεννηματά και εξήγησε ότι «αντί σε εκείνη τη δύσκολη στιγμή να επικρατήσει πνεύμα συνεργασίας και σύνεσης, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έστησαν το σκηνικό του νέου διχασμού».
Η πρόεδρος του κόμματος τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να επαναδιαπραγματευτεί και να βελτιώσει τις πιο αρνητικές πτυχές του μνημονίου. "Δεν είναι δυνατόν να αποδεχθούμε τα εξοντωτικά μέτρα φορολόγησης των αγροτών. Δεν είναι δυνατόν να φτάσουμε σε συντάξεις πείνας και αναξιοπρέπειας. Δεν είναι δυνατόν να αποδεχθούμε ελεύθερες ομαδικές απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα", είπε η κ. Γεννηματά και πρόσθεσε:
"Δεν είναι δυνατόν να προχωρήσει η πρόταση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για επιβάρυνση της μέσης ελληνικής οικογένειας με 23% στα φροντιστήρια, τα ΙΙΕΚ και τα ιδιωτικά σχολεία. Το ΠΑΣΟΚ θα θέσει αυτά τα θέματα στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης".
Αναφερόμενη στην επέτειο ίδρυσης του κόμματος η Φώφη Γεννηματά υπογράμμισε:
"Σήμερα τιμούμε τον Ανδρέα Παπανδρέου, τιμούμε τα ιδρυτικά μέλη που υπέγραψαν μια διακήρυξη που έμελλε να αλλάξει την Ελλάδα. Είμαστε εδώ για να αποδώσουμε τον απαιτούμενο σεβασμό σε όλες εκείνες τις ιστορικές φυσιογνωμίες της παράταξής μας που αφιέρωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για την εθνική ανεξαρτησία, τη λαϊκή κυριαρχία".

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου