3.9.15

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΨΗ ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

Γράφει: Ο Αιρετικός Μεσσήνιος

Ο εκλεκτός σύντροφος του Παντελή Καψή Μπράμος λοιπόν από τον 6ο όροφο της Γενικής Γραμματείας Τύπου, χωρίς κανένα θεσμικό ρόλο διαμόρφωνε κάτω από το τραπέζι το προεπιλεγμένο πρόγραμμα της Δημόσια Τηλεόρασης τότε, που κάτι τέτοιο σήμαινε εκατομμύρια ευρώ. Όταν ήδη Έλληνες και ελληνίδες έπεφταν από τα μπαλκόνια λόγο κρίσης!!!
Όλα αυτά που σας γράφω τα γνώριζε η αυλή Σαμαρά ,τόσο ο Μουρούτης που είχε ως μέλημα τις δικές του δουλείες και άκουγε τους δικούς του ρουφιάνους με τους οποίους είχε ανοιχτή γραμμή ,όσο και ο Κώστας Μπούρας που είχε το μυαλό του στη μονάδα αγροτουρισμού που έφτιαξε στο χωριό του Αρφαρά με ευρωπαϊκά κονδύλια!!!Τι έλεγε λοιπόν στον non-paper για τις δουλειές του Μπράμου επί Παντελή Καψή ο άνθρωπος που ενημέρωνε υποτίθεται τον Σαμαρά μέσω Μπούρα και των υπολοίπων; Λες και τους ενδιέφερε. Άλλα είχαν στο μυαλό τους αυτοί. 
Έλεγε ότι «Ο Μπράμος το πρόγραμμα που περνούσε από την επιτροπή διαχείρισης ,ήταν υπερτιμολογημένο, ακόμη και με τα δεδομένα της ΕΡΤ!!!Επιπλέον ,ενώ η Δημόσια Τηλεόραση έχει το δικαίωμα επαναπροβολής σειρών απόλυτα επιτυχημένων, όπως το Borgen, και το Dawntons Abbey εκείνος (Δηλαδή ο εκλεκτός Μπράμος)επιλέγει να αγοράζει νέες παραγωγές επιβαρύνοντας οικονομικά την Δημόσια Τηλεόραση(Εις υγεία των κορόιδων)!!!
Κυρία εισαγγελέα Ραίκου, κύριε επιθεωρητά Ρακιτζή αυτά και αλλά πολλά στο όνομα ποιάς πολιτικής σκοπιμότητας και ασυλίας γράφτηκαν στο… χιόνι;
Η ΕΚΛΕΚΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑ.
Σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να μην έχετε παρατηρήσει την ξανθιά με το ύφος της αυτοπεποίθησης να ξεχειλίζει, παρουσιάστρια  της ΕΡΤ Σταυρούλα Χριστοφιλέα.
Διαβάστε προσεκτικά λέξη-λέξη πως η κ. Χριστοφιλέα προσελήφθη στην Δημόσια Τηλεόραση για να καταλάβετε πως έγιναν και οι άλλες δουλειές. Και από πού απορρέει ο χείμαρρος αυτοπεποίθησης που ξεχειλίζει από κάποιους και κάποιες «Οι θέσεις που είχαν προκηρυχτεί στην ειδικότητα της ήταν 10 και η κ. Χριστοφιλέα είχε καταταγεί 5η επιλαχούσα!!!Προκειμένου να προσληφθεί η συγκεκριμένη ,δόθηκε εντολή από τον Υπουργό (Παντελής Καψής) να προληφθούν όλοι οι επιλαχόντες που προηγούνταν της συγκεκριμένης παρουσιαστριας,4 τον αριθμό!!!ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!Επιπλέον προσελήφθη ως Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης ,ενώ δεν είχε ακόμη έως τότε υποβάλλει αντίγραφο του πτυχίου της !!!Ισχυρίζεται ότι έχει πτυχίο Νομικής Αθηνών με βαθμό λίαν καλώς 7,και όπως διαπιστώθηκε από το γραφείο του Υπουργού ήταν 6,4 και υποχρεωθήκαμε να προσλάβουμε όσους είχαν προηγηθεί αυτής γιατί με λιγότερο βαθμό κατέβηκε στη σειρά επιτυχόντων!!!»
Τα σχόλια είναι σαφώς δικά σας .
Και στο επόμενο ο κ. Λουριδάς κ. Ραϊκου (Τι έγινε αλήθεια ο φάκελος του που είχατε στο γραφείο σας ,σύμφωνα με πληροφορίες;)που ζει και βασιλεύει και σήμερα στο ραδιομέγαρο .Ως αγωνιστής και αυτός της δικαιοσύνης ,ισονομίας, και της εργατιάς!!!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου