5.10.15

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Φιναλίστ στο 3ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα ο Καρελάς!

Φιναλίστ στο 3ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα ο Καρελάς!
Σημαντική διάκριση για το Καλαματιανό τένις στο 3ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα που διεξήχθει 3 & 4 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του Athlisis Tennis Club στην Δαλαμανάρα Άργους! Ο αθλητής του συλλόγου μας Παναγιώτης Καρελάς κατέκτησε την δεύτερη θέση στην κατηγορία κάτω των 16 ετών, κατοχυρώνοντας μία θέση στο Masters που θα γίνει τον Νοέμβριο.
Νικώντας σε νοκ άουτ παιχνίδια τους Τσιλιμπή (Ρήγας Αργολίδας) και Τσαρπαλή (Αίγιο) με 2-0 σετ, ο Καρελάς μπήκε με αυτοπεποίθηση στον μεγάλο τελικό. 
Απέναντι του, το αναμφισβήτητο φαβορί από την Ζάκυνθο, Αλέξανδρος Τσικόβ, ο οποίος συγκαταλέγεται στους καλύτερους αθλητές Πανελληνίως.
Ο Καρελάς, αντίθετα με το Πανελλαδικό στην Πετρούπολη πριν από 3 εβδομάδες, στο οποίο δεν απέδωσε και έμεινε εκτός κεντρικού ταμπλό, ξεκίνησε τον αγώνα πολύ δυνατά κοιτώντας στα ίσια τον αντίπαλο, με το σκορ να είναι κλειστό, και οι δύο αθλητές με πολύ δυνατά σερβίς να ελέγχουν τα σέρβις γκέιμ τους. Πλήθος κόσμου είχε μαζευτεί και απόλαυσε τον καλύτερο αγώνα της διοργάνωσης. 
Το πρώτο σετ κρίθηκε στις λεπτομέριες ενώ στο τέλος του δεύτερου σετ κάποια αβίαστα λάθη του Καρελά δεν του επέτρεψαν να κάνει την ανατροπή. Έπειτα από σχεδόν 2 ώρες νικητής ο Ζακυνθινός αθλητής με 7-5 6-3.
"Ο Παναγιώτης προπονήθηκε αποτελεσματικά τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες, βελτιώσαμε κάποια τεχνικά λάθη που δεν του επέτρεψαν να αποδόσει στην Πετρούπολη, αλλά πλέον έχουμε αρκετή δουλειά ειδικά σε θέματα ψυχολογίας. Δεν αρκεί να ανεβάζεις το επίπεδο τεχνικής, πρέπει τα παιδιά να αρχίζουν να το πιστεύουν κιόλας ότι πλέον δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν αντίπαλο" τόνισε ο Χρήστος Χριστόπουλος που συνόδευσε την Καλαματιανή αποστολή στο Άργος.
Η Καλαματιανή ομάδα απαρτίστηκε από τους: Παναγιώτη Καρελά, Χαράλαμπο Κουλουμπό, Νικήτα Μαλαπάνη και Αγγελική Κουλουμπού.
Πολύ καλή εμφάνιση από τον Χαράλαμπο Κουλουμπό, ο οποίος έκανε την πρώτη του νίκη σε βαθμολογούμενο τουρνουά (7-6 4-2 τον Λαμπρόπουλο από την Τρίπολη). Ο Νικήτας Μαλαπάνης έχασε από τον πολύ πιο έμπειρο Γεροδήμο 2-4 0-4 (Ρήγας Αργολίδας) κάνοντας σπουδαίο παιχνίδι στα πρώτα γκέιμ του αγώνα, αλλά η απειρία του στοίχισε τελικά την αναπόφευκτη ήττα.
Η Αγγελική Κουλουμπού έχασε μία μεγάλη ευκαιρία να διακριθεί καθώς κέρδισε εύκολα τον πρώτο αγώνα με αντίπαλο την Ψαράκη από την Τρίπολη (4-0 4-0) αλλά έχασε τον αγώνα για την τετράδα από την Κανελλάκη (Σπάρτη) στις λεπτομέριες με 4-5 4-5 και ενώ προηγήθηκε και στα δύο σετ!
Επόμενος στόχος είναι το Πανελλαδικό πρωτάθλημα 15-18 Οκτωβρίου!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου