5.10.15

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ !! ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ !!

Αναμένεται κακοκαιρία με ισχυρές καταιγίδες την ερχόμενη Τετάρτη σε όλη σχεδόν την Ελλάδα βάση πρόβλεψης του Greek-Weather.Org.

Πιο συγκεκριμένα ο καιρός θα επιδεινωθεί καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας στην δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα με καταιγίδες και βροχές αλλά και πυκνές νεφώσεις.

Ιδιαίτερα έντονα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται στην Ήπειρο, τη Μακεδονία, το Ιόνιο, την ανατολική Θεσσαλία, τη Θράκη και την ανατολική Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο. Βροχές και καταιγίδες θα πέσουν και στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα ιδιαίτερα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες της Τετάρτης, όπως τονίζει το Greek-Weather.Org.

Δείτε στον παρακάτω χάρτη που θα βρέξει την Τετάρτη σύμφωνα με το Ελληνικό μοντέλο πρόγνωσης καιρού.


Το Greek-Weather.Org προειδοποιεί για αλλεπάλληλες εισβολές

ακραίων καιρικών φαινομένων από την Τετάρτη και μετά και ιδιαίτερα από τις 10-11 Οκτωβρίου και μετά.


Καταιγίδες και ισχυρές βροχές θα πλήξουν τη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα για το υπόλοιπο του μήνα, με κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας.

Χιόνια σύμφωνα με το Greek-Weather.Org, θα πέσουν σε όλα τα βουνά της βορειοδυτικής και βόρειας γενικότερα Ελλάδας. Αρχικά ο καιρός θα επιδεινωθεί την Τετάρτη στη δυτική, βόρεια και κεντρική χώρα μας βροχές, ενώ από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και μετά ο καιρός θα επιδεινωθεί περαιτέρω για αρκετές ημέρες με πολλές βροχές και ενδεχομένως και πολλά χιόνια στα βουνά στην βόρεια Ελλάδα.
 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου