4.2.16

Κοπή πίτας μελών και φίλων Ο.Α.Καλαμάτας 2016

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, σε μια ζεστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στη δυτική παραλία. Στην εκδήλωση, εκτός από τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου, παραβρέθηκαν και οι: Δημήτριος Μπούχαλης, αντιδήμαρχος, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Καλαμάτας κ.Νίκα  και Νικόλαος Μπασακίδης, πρόεδρος του "Αθλητικού Οργανισμού  Δ.Καλαμάτας". Η πρωτοχρονιάτικη πίτα ήταν μια προσφορά του κ. Δημήτρη Λάμπου, εκ των ιδρυτών του Ο.Α.Καλαμάτας και της εταιρίας "Αφοί Λάμπου" .
Ο πρόεδρος του συλλόγου, Διονύσης Λαμπρόπουλος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του δήμου για την παρουσία τους και ευχήθηκε σε όλα τα μέλη και τους φίλους του τένις υγεία. Ανέφερε πως το πολυαναμενόμενο επόμενο τουρνουά θα ξεκινήσει τέλη Φεβρουαρίου, θα είναι το 7ο στη σειρά τουρνουά επιπέδων, μία σειρά που έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία όταν ξεκίνησε πριν από 2,5 χρόνια.
Ο κ. Μπούχαλης συνεχάρει τους ανθρώπους του ομίλου για την προσπάθεια τους και εξήρε το γεγονός πως ο Ο.Α.Καλαμάτας είναι ένα σωματείο που διαχειρίζεται επιτυχώς το άθλημα και τις εγκαταστάσεις καλύπτοντας από μόνο του όλες τις ανάγκες λειτουργίας.
Ο κ. Μπασακίδης επισήμανε το γεγονός πως ο Ο.Α.Καλαμάτας έχει συμβάλλει σημαντικά στην πανελλήνια προβολή της πόλης μας μέσα από τα επιτυχημένα τουρνουά και εκδηλώσεις που πραγματοποιεί και ευχήθηκε την συνέχιση της καλής πορείας που έχει χαράξει.
Ο Κώστας Μακρής, επίτιμος πρόεδρος του Ο.Α.Καλαμάτας και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, τόνισε τον ρόλο του τένις σαν κάλλιστο τρόπο ζωής για μικρούς και μεγάλους και δεσμεύτηκε για την συνέχιση της προσπάθειας να γίνονται Πανελλαδικά αλλά και Διεθνή τουρνουά στην Καλαμάτα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου