4.2.16

" Μπαχαλάκηδες " και ΜΑΤ διέλυσαν την μεγαλειώδη συγκέντρωση !

Επεισόδια με μολότοφ και δακρυγόνα στην Αθήνα - Χτύπησαν σοβαρά δημοσιογράφο

Ομάδες αντιεξουσιαστών πέταξαν μολότοφ στο κτίριο της Τραπέζης της Ελλάδος, στην οδό Πανεπιστημίου. Παράλληλα, οι αντιεξουσιαστές πετούν βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες κάνουν χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.
Επίσης άγνωστοι πέταξαν, λίγο μετά τις 3:00, βόμβες μολότοφ προς την πλευρά της διμοιρίας των ΜΑΤ, που βρισκόταν έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Δύο προσαγωγές έχουν γίνει μέχρι αυτή τη στιγμή από την αστυνομία, για τα επεισόδια που προκάλεσαν νωρίτερα αντιεξουσιαστές, στο κέντρο της Αθήνας.
Ομάδες αντιεξουσιαστών έχουν στήσει αυτή την ώρα οδοφράγματα στην οδό Στουρνάρη, κοντά στην πλατεία Εξαρχείων, ενώ έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων.
Παράλληλα, στην οδό Πατησίων βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Ομάδες αντιεξουσιαστών έχουν συγκεντρωθεί και στην περιοχή της Ομόνοιας, ενώ στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Θύμα επίθεσης αγνώστων στην Ομόνοια έπεσε δημοσιογράφος, όταν ενώ κάλυπτε το συλλαλητήριο δέχτηκε χτύπηματα στο κεφάλι.
Ειδικότερα, τραυματισμένος στο κεφάλι διακομίσθη και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός ο αστυνομικός συντάκτης του Αθήνα 9,84 Δημήτρης Πέρρος.
Ο συνάδελφος  κάλυπτε δημοσιογραφικά την εξέλιξη των σημερινών συλλαλητηρίων και βρισκόταν στη γωνία Πατησίων και  Πανεπιστημίου, όταν δέχθηκε χτυπήματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού από αγνώστους με αποτέλεσμα να  σωριαστεί στο έδαφος αιμόφυρτος.
H πολύ μεγάλη συγκέντρωση στην Αθήνα αμαυρώθηκε από επεισόδια όταν ομάδες αντιεξουσιαστών άρχισαν να πετούν πέτρες και μολότοφ. Οι αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα, άναψαν φωτιές και η κατάσταση έδειχνε να ξεφεύγει. Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι οι αντιεξουσιαστές αυξάνονταν κι έδειχναν άγριες διαθέσεις.
Σε κάθε περίπτωση η πορεία των εργαζόμενων θεωρείται από τις μεγαλύτερες που έγιναν τα τελευταία χρόνια. Πηγή φωτογραφίας: www.athina984.gr
Επεισόδια

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου