24.6.16

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας παρέσυρε και σκότωσε τη 3 χρονη κορούλα του !

Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία στο νομό Θεσσαλονίκης - Πατέρας παρέσυρε τη μικρή κορούλα του με το φορτηγό του 
- Στο όχημα μετέβαινε και η υπόλοιπη οικογένεια

Τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες το αργά το απόγευμα στην επαρχιακή οδό Σταυρού - Ολυμπιάδας, έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ελλαδικά μέσα ενημέρωσης, 34χρονος οδηγός φορτηγού έβαλε μπρος το όχημα του, στο οποίο επέβαινε η σύζυγος και τα παιδιά τους, χωρίς όμως να προσέξει ότι στο δρόμο βρισκόταν το ανήλικο κοριτσάκι του.
Αποτέλεσμα αυτού ήταν να παρασύρει και να τραυματίσει το μικρό κοριτσάκι, η ηλικία του οποίου υπολογίζεται γύρω στα 3 έτη, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως. Όταν ο πατέρας αντιλήφθηκε τι είχε γίνει μετέφερε την κόρη του στο πλησιέστερο νοσηλευτικό ίδρυμα της περιοχής ωστόσο ήταν ήδη αργά.
Όπως έγινε γνωστό, επρόκειτο για πολύτεκνη οικογένεια Ρομά, ενώ την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος ανέλαβε το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας.

Το δεύτερο σε λίγες ημέρες
Στο μεταξύ, παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στον οικισμό των Ρομά Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, όταν άνδρας, 51 ετών, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα με το φορτηγό του το ηλικίας ενάμιση έτους εγγονάκι του.
Μάλιστα, ο οδηγός είχε εγκαταλείψει το σημείο του δυστυχήματος και η ταυτότητα του αγνοείτο αρχικά.
Τελικά, μόλις πριν από δύο 24ωρα αποκαλύφθηκε πως ο οδηγός του φορτηγού ήταν ο παππούς του άτυχου αγοριού και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και εγκατάλειψη τόπου δυστυχήματος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου