22.6.16

ΠΑΤΡΑ - : Δεν πτοείται ο παπάς που βγαίνει γυμνός στο μπαλκόνι του σπιτιού του

Δεν έχει τελειωμό η δράση του παπά-επιδειξία στην περιοχή των Ζαρουχλεϊκων,στην Πάτρα ο οποίος αφήνει τη γειτονία με ανοιχτό το στόμα σε κάθε του… εμφάνιση!
Το θέμα είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «Κόσμος» πριν από ένα περίπου μήνα.
Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν -εκ νέου- δύο νεαρές γειτόνισσές του δεν είναι λίγες οι φορές που περπατά γυμνός όχι μόνο μέσα στο σπίτι του, αλλά και στο μπαλκόνι, σε δημόσια θέα!Δε υπολογίζει αν τον βλέπουν περαστικοί ή οι γείτονες από τα απέναντι σπίτια.
 Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε «τα δίνει όλα» όταν καταλαβαίνει ότι τον κοιτούν γυναίκες, και η συμπεριφορά του γίνεται περισσότερο προκλητική.Και σαν να μη φτάνουν όλα αυτά πολλές φορές… ουρεί(!) σε κοινή θέα
. Νεαρή γειτόνισσα, τον «συνέλαβε» προχθές – για ακόμη μια φορά- να κάνει την ανάγκη του στο μπαλκόνι του σπιτιού του και να μη σταματά, ακόμη και όταν εκείνη με τη φίλη της τον κοιτούσαν έντονα (έστω και αηδιασμένες)…. με την ελπίδα πως θα σταματήσει την «δράση» του.
«Και να ‘ταν η πρώτη φορά; Τον έχουμε δει τόσες να κάνει τα ίδια. Κυκλοφορεί γυμνός στο μπαλκόνι, ουρεί και μας κοιτάει. Δε σταματάει με τίποτα. Μα δε ντρέπεται παπάς άνθρωπος;», δήλωσαν!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου