23.6.16

«3η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας - Συγχαρητήρια Επιστολή»

Το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η «3η Λευκή Νύχτα στην Κυπαρισσία». 
Οι δρόμοι της πόλης πλημμύρισαν από συμπολίτες μας αλλά και από πολλούς επισκέπτες που επέλεξαν να περάσουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην περιοχή μας έχοντας ως κίνητρο και αυτή την εκδήλωση.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της βραδιάς.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους χορηγούς μας που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας, στήριξαν και χρηματοδότησαν αυτή τη βραδιά ώστε να έχει την ανάλογη επιτυχία. Χωρίς την οικονομική τους βοήθεια, η έκταση και το αποτέλεσμα της διαφημιστικής καμπάνιας δεν θα ήταν αυτού του μεγέθους.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους-μέλη του Συλλόγου για τις πρωτοβουλίες δράσεων που πήραν (μουσικά happenings, events θεάματος, κεράσματα), καθώς επίσης και για τις εκπτώσεις και προσφορές που είχαν στα καταστήματά τους τη βραδιά αυτή, γεγονός που βοήθησε και τόνωσε την τοπική αγορά της Κυπαρισσίας.
Επίσης, συγχαρητήρια σε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για το διαγωνισμό «Καλύτερης Βιτρίνας», στολίζοντας τις βιτρίνες τους και κάνοντάς τες πόλο έλξης για τους επισκέπτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιτροπή πραγματικά δυσκολεύτηκε στην επιλογή και απονομή των βραβείων.
Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι μια τέτοια εκδήλωση δεν θα μπορούσε να έχει επιτυχία χωρίς τη βοήθεια του Δήμου Τριφυλίας, της Τροχαίας και του Πυροσβεστικού Σώματος Κυπαρισσίας.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σ όλους όσους επισκέφθηκαν την πόλη μας και συνετέλεσαν με την παρουσία τους σε αυτή τη μοναδική, μαγική και κεφάτη βραδιά.
Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου ενωμένο και ενδυναμωμένο από μια τέτοια ανταπόκριση υπόσχεται να συνεχίσει να στηρίζει το θεσμό αυτό, αλλά και οποιεσδήποτε άλλες ενέργειες που θα στηρίζουν και θα προβάλλουν τον τόπο μας.

Οι υπεύθυνοι της Διοργάνωσης
Αβδάλας Δημήτριος&Τερζής Δημήτριος

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου