" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

30.6.16

Η αγγελία 53χρονου που ψάχνει γυναίκα συγκάτοικο ... έγινε viral!

Γυναίκα συγκάτοικο ψάχνει ένας 53χρονος στην Τζώρτζια των ΗΠΑ, ο οποίος αποφάσισε να αναρτήσει μία αγγελία στην ιστοσελίδα Craiglist.
Ωστόσο, οι απαιτήσεις του έκαναν τους αναγνώστες της αγγελίας να μείνουν άφωνοι, μόλις την διάβασαν.

Ο 53χρονος Αμερικάνος μένει από το 1967 στο ράντζο «Marietta property» το οποίο περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, αυλή, δύο μπάνια και για αυτό θέλει να έχει μία γυναικεία συντροφιά σε αυτό το μεγάλο σπίτι.

Η υποψήφια συγκάτοικος δεν θα πληρώνει ενοίκιο, λογαριασμούς ή φαγητό, αλλά θα πρέπει να διαθέτει τα εξής προσόντα: 
 Να μην είναι καπνίστρια, να μην πίνει, ούτε να είναι χρήστης ναρκωτικών, να μην έχει τατουάζ ή piercing, να μην είναι ασθενής, να μην εκκρεμεί εις βάρος της ένταλμα σύλληψης και να φορά ρούχα από το νούμερο 48 και κάτω.
Ο ίδιος περιγράφει τον εαυτό του, γράφοντας στην αγγελία πως είναι ένας τρυφερός  53χρονος συνταξιούχος, που του αρέσουν οι αγκαλιές και τα φιλιά, είναι συντηρητικός χριστιανός, υποστηρίζει την οπλοκατοχή, αγαπά τους περιπάτους, δεν θέλει παιδιά ή κατοικίδια, δεν πίνει, δεν κάνει cyber sex, ούτε σεξ από το τηλέφωνο.
Το μόνο σίγουρο είναι πως ο 53χρονος ήταν πολύ ειλικρινής και για αυτό έλαβε πολλά μηνύματα γυναικών που τον επαινούν για την τόλμη του.
usay

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου