1.7.16

Γιούχαραν τον Παναγιώτη Ρήγα του ΣΥΡΙΖΑ σε ομιλία του στον Βόλο


Γιούχαραν τον Παναγιώτη Ρήγα του ΣΥΡΙΖΑ σε ομιλία του στον Βόλο

Πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας Παναγιώτη Ρήγα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην πλατεία Ελευθερίας του Βόλου.

Στην ομιλία του, ο κ. Ρήγας αναφέρθηκε στις εξελίξεις μετά το Brexit δηλώνοντας ότι η Ε.Ε. αντιμετωπίζει έλλειμμα δημοκρατίας και δυνάμεις της Ακροδεξιάς το εκμεταλλεύτηκαν. Παράλληλα μίλησε για τη συμφωνία που υιοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε πως απευθύνθηκε στον λαό με ειλικρίνεια ακόμα και για τα σκληρά μέτρα που κλήθηκε να πάρει.
Επιπλέον, ανέφερε πως το επόμενο διάστημα στην οικονομία θα εισρεύσουν 5,6 δις στο πλαίσιο της αποπληρωμής των οφειλών του Δημοσίου στους ιδιώτες.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του μικρές ομάδες που βρίσκονταν πίσω από τον κόσμο που παρακολουθούσε την εκδήλωση, «γιούχαραν» τον Π. Ρήγα, ενώ ένας αγανακτισμένος πολίτης κάθισε δίπλα από τον ομιλητή κρατώντας πλακάτ και καταφερόταν εναντίον των βουλευτών. Διακριτική ήταν η παρουσία της ηγεσία της τοπικής αστυνομίας που χρειάστηκε να επέμβει μόνο για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Πέρα από τους διαμαρτυρόμενους, στην πλατεία Ελευθερίας συγκεντρώθηκαν και περίπου 20 νεαρά άτομα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς που φώναζαν συνθήματα.


: e-thessalia.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου