13.11.16

ΤΑ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Στον μαραθώνιο της Αθήνας
Φυσικά και δεν είναι μόνο αυτά που βλέπεται μέσα από την τηλεόραση. Φυσικά και δεν είναι μόνο οι αθλητές και οι αθλήτριες η και ο απλός κόσμος που το απολαμβάνει και πολύ καλά κάνει.
Είναι οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι δήθεν που ως …περιοδεύον θίασος με τις κουστωδίες τους πάνε για να πάρουν κάτι από την λάμψη του γεγονότος.
Ο διάδοχος του Κοντονή στο θώκο του Υφυπουργού Βασιλειάδης έσκασε μύτη στο Παναθηναϊκό στάδιο συνοδεία παρά πόδας του Καπράλου που του άνοιγε δρόμο προς τα που θα κατευθυνθεί.
Εντύπωση μου έκανε και το …κράξιμο του Μάκη Ασημακόπουλου  γενικό κουμάντο της διοργάνωσης στον Δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψυνακη που ήρθε με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ,τα τεκνά του  και μια τρία δα κινέζων εκ των οποίων ο ένας έκανε και απονομή χωρίς να πει ούτε καν ποιος είναι. Τα πήρε ο Ασημακόπουλος άρπαξε το μικρόφωνο και είπε «Συγγνώμη αλλά δεν ξέρουμε το όνομα του Κυρίου που κάνει την απονομή προφανώς είναι κάποιος φίλος του κ. Ψυνάκη»
-Είδα και τον Μάκη (Ασημακόπουλο)να δίνει εντολές!!!!στον ρεπόρτερ της ΕΡΤ και να του υπαγορεύει ποιον θα πάρει και ποιον όχι για συνέντευξη!!!Κορυφαία στιγμή. Απίθανα πράγματα και σαφώς πρωτόγνωρα.
Ψήλωσε πολύ πάνω από το μπόι του ο Μάκης Ασημακόπουλος .Υφάκι που βγάζει αλαζονική συμπεριφορά!!!
Ο Μάκης που σπούδασε με λεφτά των ελλήνων φορολογούμενων επί ΠΑΣΟΚ και εκλιπαρούσε να βρει άκρη επί ΓΓΑ Βασιλακόπουλου για να κάνει καμιά συνεργασία με αθλητική ομοσπονδία εν έτη 1993.
Έκανε Τακίμια με τον Παναγόπουλο τον νταραβεριτζή των δημοσκοπήσεων και βρήκε την υγεία του εφ όσον πριν είχε βρει την τρύπα της βελόνας με το Αθήνα 2004.
Πώς να μην ψηλώσει ο Μάκης ;Όταν όπως λένε οι κακές γλώσσες και οι άσπονδοι φίλοι του βγάζει την ημέρα του μαραθωνίου 300 χιλιάδες ευρώ!!!(Οι καρδιακοί μη το ξαναδιαβάσουν δεν θέλω να έχω τύψεις)
Άντε και ο Μάκης να ψωνίστηκε και να θεωρεί ότι ο Μαραθώνιος είναι …αυτός, ίσως και ο ΣΕΓΑΣ.
ΠΟΙΟΣ ΠΣΑΤ;
Εδώ ψωνίστηκε κάποιος Αντρέας Γκόγκας που είναι λέει Διευθυντής αγώνων του ΣΕΓΑΣ!!!
Ο Οποίος την ώρα του τερματισμού και ενώ οι αθλητικοί συντάκτες έκαναν  την δουλειά τους έδιωχνε στον περιβάλλοντα χώρο της μικρής ζώνης τους συναδέλφους τη στιγμή που δεν δημιουργούσαν απολύτως κανένα πρόβλημα !!!
Για να κάνει …επίδειξη ότι κάτι είναι και με το ανάλογο υφάκι!!!
Τραγωδίες για πολλές κλωτσιές.
Μάταια ο υπεύθυνος τύπου φιλότιμος σε όλα Μπάμπης Ζαννιάς προσπαθούσε να διασώσει τον τραγέλαφο.
Ποιος να παρέμβει; Ο ΠΣΑΤ; Πώς όταν ο Παναγόπουλος με το έτσι θέλω έχει καταργήσει τους απεσταλμένους του ΠΣΑΤ (Μέσω των ΜΜΕ )και δεν αντιδρά κανείς ,η όταν  αρκετοί από το ΔΣ του είναι στο γραφείο τύπου της διοργάνωσης;
Και για τους ανέργους τους εξαιρώ φυσικά. Αλλά ο άλλος έχει δυο δουλειές και μπαίνει γραφείο τύπου και στο μαραθώνιο;
Δεν έχω προσωπικά με κανέναν αλλά είναι…
Ντροπή. Πως να μην λένε μετά ποιος ΠΣΑΤ; Ειδικά σε τέτοιους καιρούς.

Για το γνήσιο της υπογραφής

Αντώνης Αντωνόπουλος

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου