" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

21.7.17

ΒΙΝΤΕΟ - Ξεσπά πάνω στο φορείο η τραυματίας: Να πνιγούν όλοι οι πολιτικοί σε ένα τσουνάμι.

Σε μία συγκλονιστική δήλωση, πάνω στο φορείο προχώρησε μία εκ των τεσσάρων θυμάτων του σεισμού στην Κω που έφτασαν στο Ηράκλειο.

Με λόγια γεμάτα θυμό, αγανάκτηση και λύπη, η τραυματίας και παρά την κατάσταση στην οποία και βρίσκεται, βάζει στο «στόχαστρό» της τους πολιτικούς και την πολιτική κατάσταση της Ελλάδας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του neakriti η κοπέλα εμφανώς ταραγμένη, τη στιγμή που βγαίνει από το ασθενοφόρο, με τα ΜΜΕ να βρίσκονται ακριβώς απέναντι της, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Συγχαρητήρια στους πολιτικούς θέλω να πω... Συγχαρητήρια... Να πάνε να πνιγούνε όλοι, με ένα τσουνάμι»

Η ίδια προφανώς μην μπορώντας να πιστέψει την ταλαιπωρία που βιώνει τις τελευταίες ωρες λόγω του σεισμού, μιλά με οργή και αφήνει αιχμές.

Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι η μία εκ των τεσσάρων τραυματιών που μεταφέρθηκαν από την Κω στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα έχει ήδη χειρουργηθεί στο ένα πόδι Γενικό Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας της Κω, «Ο Ιπποκράτης», και φέρει σοβαρά κατάγματα στο άλλο πόδι.

neakriti

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου