22.7.17

Άρπαξαν σταυρό από το λαιμό γυναίκας σε αναπηρικό καροτσάκι στη Λαμία

Η γυναίκα κάλεσε σε βοήθεια – Κατέβηκε αμέσως η κόρη της και άλλοι γείτονες για να βοηθήσουν – Ωστόσο οι ανήλικοι ρομά, που δεν ήταν πάνω από 10-12 ετών είχαν γίνει καπνός

Μέρα μεσημέρι λήστεψαν ανήμπορη Λαμιώτισσα η οποία ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι. Η γυναίκα, η οποία μπορεί και κινείται μόνη της με ηλεκτρονικό αναπηρικό καροτσάκι, επέστρεφε στο σπίτι της στο κέντρο της Λαμίας.  Στη 1:15′ το μεσημέρι την ώρα που είχε φτάσει έξω από το σπίτι της και ετοιμαζόταν να κατέβει την ράμπα της εισόδου, πήρε το μάτι της έναν μικρό ρομά στην κάτω γωνία του δρόμου. Δεν έδωσε σημασία και συνέχισε…
Ξαφνικά ένιωσε έναν πόνο και ένα κάψιμο, σαν κάτι να σέρνεται στο λαιμό της. Πριν προλάβει να καταλάβει τι έγινε, βλέπει έναν άλλο ανήλικο ρομά να την προσπερνάει τρέχοντας κρατώντας στα χέρια του το χρυσό σταυρό με την αλυσίδα που είχε στο λαιμό της.
Η γυναίκα κάλεσε σε βοήθεια. Κατέβηκε αμέσως η κόρη της και άλλοι γείτονες για να βοηθησουν. Ωστόσο οι πιτσιρικάδες, που δεν ήταν πάνω από 10-12 ετών είχαν γίνει καπνός. Ούτε οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. που κλήθηκαν στο σημείο και έκαναν αναζητήσεις τους εντόπισαν.
«Επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Ας κάνουν κάτι όσο είναι καιρός…» δήλωσε στο lamiareport.gr,  σοκαρισμένη η κόρη της γυναίκας που δέχθηκε την επίθεση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου