18.8.17

Ανεβαίνει ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο. Έρχονται βροχές τη Δευτέρα

Ζεστός αναμένεται να  είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο, καθώς η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ενώ από τη Δευτέρα αναμένεται να εκδηλωθούν βροχές.

Ειδικότερα, το Σάββατο 19 Αυγούστου ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα πρόσκαιρες νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και την Κρήτη. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα δυτικά.

Την Κυριακή 20 Αυγούστου, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα νοτιοανατολικά και από το απόγευμα στα ηπειρωτικά με πιθανότητα σποραδικών βροχών στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι αρχικά βόρειοι και βαθμιαία από δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα ανατολικά.

Τη Δευτέρα 21 Αυγούστου και την Τρίτη 22 Αυγούστου προβλέπονται νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ηπειρωτικά. Σταδιακή βελτίωση την Τρίτη από τα δυτικά. Οι άνεμοι στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και βαθμιαία στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση από τα βόρεια.

Την Τετάρτη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, κυρίως στα ανατολικά και νότια, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου