18.8.17

ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΕΥΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΝΗΣΟ ΠΡΩΤΗ

ΟΛΑ τα ενδεχόμενα εξετάζονται από τις αρχές μετά την ανεύρεση ανθρώπινων οστών στην παραλία Βουρλιάς που βρίσκεται στην βόρεια πλευρά της νήσου Πρώτης Τριφυλίας απέναντι από την Μαραθούπολη.
Η ανακάλυψη έγινε εντελώς τυχαία καθώς τα οστά εντόπισαν μια παρέα μικρών παιδιών που έπαιζαν στην περιοχή και αμέσως ειδοποίησαν με τους οικείους τους τις αρχές. Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες το μακάβριο εύρημα, βρέθηκε ελάχιστα μέτρα μακριά από την παραλία της Βουρλιάς καθώς στην περιοχή έφτασαν άνδρες από  το Α.Τ. Γαργαλιάνων και το Λιμεναρχείο της Πύλου, μαζί με άνδρες του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών του Α.Τ. Τριφυλίας. Οι αρχές περισυνέλεξαν τα οστά, τα οποία εστάλησαν στον αρμόδιο ιατροδικαστή ώστε να προσδιοριστεί τόσο το φύλο όσο και η ηλικία των οστών μαζί με την αιτία θανάτου καθώς θα εξακριβωθεί αν είναι τυχαίο γεγονός, εγκληματική ενέργεια ή κάτι άλλο, ενώ τέλος θα συνταχθεί ιατροδικαστική έκθεση από το Τμήμα Ανάλυσης Βιολογικών Υλικών της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Οι κάτοικοι πάντως έμειναν έκπληκτοι από το μακάβριο εύρημα...ΓΙΑΝ.ΜΠ.

                            Η ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΜΕ Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΛΗ ΣΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΤΙ κοινό μπορεί να έχει ένας αυτοδιοικητικός της Τριφυλίας με το μουσικό γίγνεσθαι ανακαλύψαμε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα προκαλώντας μάλιστα θετικά σχόλια καθώς η φωτογραφία έχει άρωμα από το κέντρο της Πελοποννήσου.
Η Καλομοίρα Σαράντη, αποτελεί ήδη τον πλέον πασίγνωστο πρόσωπο της Ελληνικής μουσικής σκηνής, επισκέφθηκε πριν λίγες ώρες το Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης. Κοντά της ακούραστος ήταν ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης. Φυσικά σύμφωνα με τις αναρτήσεις  η Καλομοίρα, όσο και ο σύζυγός της ήταν ευδιάθετοι και με χαμόγελο που είναι όλα τα λεφτά,  έβγαλαν φωτογραφίες από το Νοσοκομείο.
Τις εικόνες ανάρτησε ο συμπατριώτης μας πρώην Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και νυν δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Κουτσούλης, ο οποίος είναι Μαιευτήρας Χειρούργος - Γυναικολόγος στο Νοσοκομείο της Τρίπολης και με διάθεση για χιούμορ έγραψε ... "Και η Καλομοίρα μαζί μας...Memorial γίναμε!" Άντε και να τους φέρει διακοπές στην περιοχή μας...ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ.

                           ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η 3η ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ με επιτυχία η 3η έκθεση Φωτογραφίας που πραγματοποιήθηκε στους Αρμενιούς Κυπαιρσσίας μέσα από δημιουργούς της περιοχής στο ανακαινισμένο Δημοτικό σχολείο των Αρμενιών. 
Όπως τόνισαν οι διοργανωτές ευχαριστώντας τους επισκέπτες που ήρθαν για να δουν την έκθεση "Τις μέρες που πέρασαν μας τίμησαν με την παρουσίας τους πολλά και εκλεκτά πρόσωπα, από πολλές περιοχές της Πελοποννήσου. Τους ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη τους.Με αρκετό κόσμο αποπερατώθηκε η τελευταία μέρα της 3ης Έκθεσης Φωτογραφίας Τριφυλίας.Σας περιμένουμε να ταξιδέψουμε μαζί "Στου χρόνου του Εργαστήρι" μέσα από τον φωτογραφικό φακό των Δημήτρη Ζογκόκη, Γιάννη Σελούλη καθώς και με τις αγιογραφίες του Αριστείδη Μιλάκη". Να σημειωθεί ότι στον χώρο του σχολείου πραγματοποιήθηκε από τους διοργανωτές και η 1η έκθεση αγιογραφίας με χειροποίητα έργα του αγιογράφου Αριστείδη Μιλάκη. ΙΩΑΝ. ΜΠ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου