28.9.17

Το θρίλερ με την εξαφάνιση του 35χρονου κτηνοτρόφου και η τραγική σύμπτωση

Κορυφώνεται η αγωνία για την οικογένεια του Ηλία Ντρίκου, του 35χρονου κτηνοτρόφου από τη Θεσπρωτία τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί εδώ και τέσσερις ημέρες χωρίς να έχει δώσει σημάδια ζωής. Τα ίχνη του χάθηκαν από το πρωί της Κυριακής όταν πήγε στο στάβλο που διατηρεί η οικογένειά του, για κτηνοτροφικές δουλειές, κάτι που συνήθιζε να κάνει καθημερινά.
Σύμφωνα με τα όσα λέει στο protothema.gr o κουνιάδος του, πριν δύο χρόνια είχε πυροβοληθεί ο πατέρας του Ηλία από εμπόρους ναρκωτικών, καθώς έτυχε να περνάει από εκείνο το δρόμο που οδηγεί προς το στάβλο και το χωριό.
Το σοκ για την οικογένεια είναι μεγάλο. Μόλις σήμερα η οικογένεια μπόρεσε με τη βοήθεια ψυχολόγου να πει στα δύο ανήλικα παιδιά του Ηλία ότι ο πατέρας τους αγνοείται.
«Στο βουνό που βρίσκεται ο στάβλος  υπάρχει εδώ και χρόνια μεγάλο πέρασμα εμπόρων ναρκωτικών. Όλοι το γνωρίζουμε και όλοι κάνουν τα στραβά μάτια. Πριν δύο χρόνια πυροβόλησαν τον πεθερό μου, τον πατέρα του Ηλία, με καλάσνικοφ. Όπως πήγαινε στο δρόμο για το χωριό και για το στάβλο, πέρασε από το υδραγωγείο όπου η πόρτα είναι πάντα κλειστή  με μεγάλη κλειδαριά. Ο άνθρωπος την είδε ανοιχτή  και πήγε να την κλείσει.
Οι έμποροι ναρκωτικών ήταν μέσα και έτυχε να τους δει ο πεθερός μου, τον είδαν και αυτοί και άρχισαν να τον κυνηγούν. Έβγαλαν τα πιστόλια και πυροβολούσαν  αλλά ο πεθερός μου κατάφερε να τους ξεφύγει και να καλέσει την αστυνομία. Δυστυχώς είναι πολύ συχνό φαινόμενο αυτό εδώ στη Θεσπρωτία. Έτσι λοιπόν κι εμείς έχοντας ζήσει αυτό με τον πεθερό μου εικάζουμε ότι ίσως ο Ηλίας να βρέθηκε μπροστά σε κανένα νταραβέρι με εμπόρους ναρκωτικών, να τους είδε και αυτοί να θέλησαν να του κλείσουν το στόμα.
Προσευχόμαστε να μην το έχει πληρώσει με τη ζωή του αυτό το πράγμα. Δεν θέλουμε καν να σκεφτούμε ότι μπορεί να τον έχουν σκοτώσει. Ίσως να τον έχουν πάρει και τις επόμενες ημέρες να τον αφήσουν ελεύθερο . Το μυαλό μας πηγαίνει παντού» εξομολογείται στο protothema.gr  ο κουνιάδος του 35χρονου που αγνοείται επί τέσσερις ημέρες
«Τα  παιδιά του ρωτάνε συνέχεια «πού είναι ο μπαμπάς;». Σήμερα, λοιπόν, με τη βοήθεια ψυχολόγου τους είπαμε ότι ο μπαμπάς αγνοείται γιατί μας ρωτούσαν συνέχεια και δεν μπορούσαμε να τους λέμε ψέμματα. Ευχόμαστε να γυρίσει πίσω στα παιδιά του το συντομότερο δυνατό» καταλήγει ο κουνιάδος του Ηλία Ντρίκου.
Το χρονικό της εξαφάνισης

Σύμφωνα με τους συγγενείς τους, ο 35χρονος κτηνοτρόφος μίλησε για τελευταία φορά με τη γυναίκα του στις 11:30 το πρωί της Κυριακής όταν αυτή τον κάλεσε για να τον ενημερώσει ότι ήταν καλεσμένοι για φαγητό στο σπίτι της μητέρας του. Ο Ηλίας της είπε ότι βρισκόταν στον στάβλο και ότι ξεκινούσε να γυρίσει στο σπίτι.
Αυτή ήταν και η τελευταία επικοινωνία που είχαν οι συγγενείς του με τον Ηλία Ντρίκο. Έκτοτε τα ίχνη του χάνονται και το θρίλερ κορυφώνεται…Από τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής ο Ηλίας σταμάτησε να απαντά στα τηλέφωνα.
Στο στάβλο βρέθηκε το αυτοκίνητο με το κλειδί στη μίζα αλλά και το κινητό του, το πορτοφόλι του και όλα τα προσωπικά αντικείμενα του αγνοούμενου.
Πρωτο Θεμα

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου