15.9.17

ΦΩΤΟ - Παλιά μου τέχνη κόσκινο για την Τζούλια !!! Γυμνή με φόντο την ....Ακρόπολη !


Στις... παλιές δόξες επέστρεψε η Τζούλια: Γυμνή με φόντο την Ακρόπολη (φωτό)

Μια έκπληξη περίμενε χθες τους followers της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο Instagram, όταν μπαίνοντας στο προφίλ της την είδαν να ποζάρει μέσα σε πισίνα -σπιτιού; Ξενοδοχείου;
Ποιος ξέρει!
-, φορώντας μόνο ένα μαύρο στρινγκ μαγιό και κρατώντας τα γυμνά στήθη της με το ένα χέρι κι ένα ποτήρι λευκό κρασί με το άλλο. «Θρυλικό μέρος, θρυλική γυναίκα» έγραψε ως λεζάντα στο στιγμιότυπο όπου ποζάρει ανφάς, προφανώς κάνοντας αντιπαραβολή τον εαυτό της με το μνημείο-σύμβολο της ελληνικής πρωτεύουσας, ενώ σε εκείνο που στάθηκε με την όπισθεν στον φακό επισήμανε πως αυτό που βλέπουμε στο βάθος είναι η Ακρόπολη.
Το τι έγινε στα σχόλια; Δεν λέγεται! Οι άνδρες «ακόλουθοί» της αποθέωναν τα σημεία του κορμιού της -για να χρησιμοποιήσουμε όρους που μπορούν να γραφτούν σε μια εφημερίδα που διαβάζεται από ανθρώπους κάθε ηλικίας-, ενώ κάποιοι άλλοι της ζητούσαν να αποκαλύψει ακόμη κι εκείνα που ήταν καλυμμένα, είτε με τα χέρια της είτε με μια υποψία υφάσματος. Εκείνη, φυσικά, δεν απάντησε σε κανέναν δημοσίως, αλλά τη φανταζόμαστε να διαβάζει τα κομπλιμέντα ακριβώς με το ίδιο ύφος που έχει στις φωτογραφίες: σέξι και λάγνο.
Η showwoman επέστρεψε στην Αθήνα ύστερα από μεγάλο διάστημα παραμονής της στη Μύκονο, όπου έκανε ανέμελες διακοπές, και μάλιστα φρόντιζε να ενημερώνει το κοινό της σχετικά με την παραμονή της στο νησί των ανέμων μέσα από αναρτήσεις.
eleftherostypos.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου