14.9.17

ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ !!! Στα σημεία όπου απαγορεύεται η χρήση Internet και η πυροσβεστική Σύρου!

Στο καθεστώς της Βόρειας Κορέας παραπέμπει σύμφωνα με μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ) η απόφαση του διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος Νοτίου Αιγαίου να απαγορευτεί εντός του χώρου της υπηρεσίας η χρήση Internet και ειδικότερα η πρόσβαση στον δημοφιλή τόπο κοινωνικής δικτύωσης  facebook και στη μηχανή αναζήτησης YouTube.

Η συγκεκριμένη απόφαση που κοινοποιήθηκε στους πυροσβέστες μέσω εσωτερικού σημειώματος φέρει την υπογραφή του διοικητή, πύραρχου Ζήση Κων. Μπρούζα, ο οποίος μιλώντας στο protothema.gr δεν θέλησε να δώσει περισσότερες εξηγήσεις, τονίζοντας πως πρόκειται για εσωτερικό θέμα της υπηρεσίας.

Το επίμαχο σημείωμα αναφέρει: «Κατά τις εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή και από 7.30- 15.00 απαγορεύεται εντός του χώρου της Υπηρεσίας η χρήση Internet, Facebook, ΥουTube».
Ευρηματική αλλά και ιδιαίτερα καυστική ήταν η απάντηση της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ που δημιούργησε έναν παγκόσμιο χάρτη με τα σημεία του πλανήτη όπου απαγορεύεται η πρόσβαση στο Ιντερνετ, όπως το Ιράν, η Τουρκία και η Βόρεια Κορέα συμπεριλαμβανόμενου και της Πυροσβεστικού Σώματος Νοτίου Αιγαίου που εδρεύει στο δήμο Ερμούπουλης Σύρου. Μάλιστα ο χάρτης συνοδεύεται από ένα σχόλιο που αφορά στο υπηρεσιακό έγγραφο: «Το παρακάτω, μόνο ως κακόγουστο αστείο το εκλαμβάνουμε και βρισκόμαστε σε αναμονή για την άμεση απόσυρση του».




protothema

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου