14.9.17

ΒΙΝΤΕΟ - ΤΗΝ ΛΕΝΕ THOMALA! Θεά, σέξι και το κρυφό όπλο της Μέρκελ!

sophia-thomalla-23


Το κρυφό «όπλο» της Μέρκελ στην προεκλογική εκστρατεία είναιi μία …

sophia10Ντυμένη στο χρώμα της φωτιάς -κόκκινο σακάκι και παντελόνι συνδυασμένα με γόβες του ιδίου χρώματος- και με τα μαλλιά πιασμένα, η Σοφία Τομάλα, 27χρονη καλλονή, τοπ μόντελ ηθοποιός και από τις πιο δημοφιλείς τηλεπερσόνες στη Γερμανία,  εμφανίστηκε χθες στο Βερολίνο στο πλευρό της σιδηράς κυρίας της Γερμανίας με τα φλας να αστράφτουν.

mootΟ φακός ήταν εκεί για να απαθανατίσει τη συνάντηση των δύο κυριών. Μετά τη συζήτηση, οι δύο κυρίες απόλαυσαν μαζί μεσημεριανό γεύμα. Tα τελευταία πέντε χρόνια η Σοφία είναι μέλος του κόμματος της Μέρκελ, των Χριστιανοδημοκρατών.

Η θεά που ψηφίζει δαγκωτό Μέρκελ τις τελευταίες ημέρες όπου βρεθεί κι όπου σταθεί διατυμπανίζει τις αρετές της Γερμανίδας καγκελαρίου ενόψει των ομοσπονδιακών εκλογών της 24ης Σεπτεμβρίου.

sooΓια τη Μέρκελ πάντως λέει τα καλύτερα. «Μου αρέσει γιατί είναι πλήρως απαλλαγμένη από σκάνδαλα…», γράφει η λεζάντα στην ασπρόμαυρη φωτογραφία που έχει ήδη ανέβει στο επίσημο site του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild». «Είναι μία από τις πιο δυνατές και έξυπνες γυναίκες που έχω γνωρίσει», επισημαίνει.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου