" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

16.12.17

Πήγε να ληστέψει την πρώην γυναίκα του με ... ψεύτικο όπλο!

Το δικαστήριο δέχθηκε ότι ο δράστης έχει το ελαφρυντικό του μειωμένου καταλογισμού

Πιο... μαλακά δεν μπορούσε να πέσει ένας 46χρονος, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι απείλησε την εν διαστάσει σύζυγό του με ψεύτικο όπλο για να την ληστέψει και τελικά της άρπαξε το ποσό των 30 ευρώ! Το δικαστήριο δέχθηκε ότι ο δράστης έχει το ελαφρυντικό του μειωμένου καταλογισμού!
Ο 46χρονος, που βρέθηκε στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, την γλίτωσε με μια σχετικά μικρή ποινή φυλάκισης δυο μηνών μετατρεπόμενη προς πέντε ευρώ την ημέρα. Δηλαδή, κατέβαλε συνολικά 300 ευρώ και αφέθηκε ελεύθερος για το αδίκημα, που κατηγορείται ότι διέπραξε στη Ρόδο πριν από έξι χρόνια.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις 10 Μαρτίου 2011, ο δράστης απείλησε με ένα πιστόλι απομίμηση την πρώην γυναίκα του μέσα στο σπίτι της και την υποχρέωσε να του δώσει το... ιλιγγιώδες ποσό των 30 ευρώ! 
Την επόμενη ημέρα, την απείλησε τηλεφωνικά ότι θα σκότωνε την κόρη τους κι έτσι, μετά την καταγγελία της γυναίκας, συνελήφθη έχοντας πάνω του ένα σουγιά με λάμα μήκους 0,07 εκατοστών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου