" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

14.12.17

ΔΕΙΤΕ LIVE: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - Η NASA ανακάλυψε ολόκληρο ηλιακό σύστημα με πλανήτες σαν τη Γη

Σημαντικές ανακοινώσεις απο΄τη NASA καθώς ανακοίνωσε  ότι ανακαλύφθηκε ένα νέο ηλιακό σύστημα με τόσους πλανήτες όσους διαθέτει και το δικό μας. H ανακάλυψη δύο νέων πλανητών γύρω από τον Kepler-90, ένα αστέρι σαν το δικό μας Ήλιο, 2.545 έτη φωτός μακριά από τη Γη, σημαίνει ότι ένα μακρινό ηλιακό σύστημα έχει ακριβώς όσους πλανήτες έχει το δικό μας.
Το αστέρι και το ηλιακό του σύστημα ήταν ήδη γνωστά.
 Η σπουδαία ανακάλυψη ήρθε όταν οι αστρονόμοι βρήκαν τους δύο νέους κόσμους, με τη χρήση της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης της Google.
Επισήμως, πάντως, εν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες.
Ωστόσο, σύμφωνα με την ενημέρωση της διαστημικής υπηρεσίας, η ανακάλυψη επιτεύχθηκε με τη βοήθεια του προγράμματος τεχνητής νοημοσύνης της Google, η οποία ανέλυσε τα δεδομένα που συνέλεξε το τηλεσκόπιο Κέπλερ και παρουσίασε τα αποτελέσματα.
Το Κέπλερ έχει εντοπίσει συνολικά, από το 2009 όταν ξεκίνησε η αποστολή του, 4.034 πλανήτες, από τους οποίους οι 2.335 θεωρούνται εξωπλανήτες.
Εξ αυτών, οι 30 είναι στο μέγεθος της γης και βρίσκονται στη λεγόμενη «κατοικήσιμη ζώνη», δηλαδή στην κατάλληλη απόσταση από το μητρικό άστρο τους, ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν νερό και δυνητικά ζωή.
Στο project συμμετέχουν τέσσερις κορυφαίοι στο πεδίο τους επιστήμονες και ερευνητές.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου