16.12.17

ΔΕΙΤΕ ΚΑΡΤΕΣ - Δημοσκόπηση της Κάπα Research για το Super TV και για την Μεσσηνία

Υψηλή δημοτικότητα για τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στη Μεσσηνία, κυριαρχία του Παναγιώτη Νίκα στο Δήμο Καλαμάτας, και οι αρνητικές γνώμες για τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη και τον βουλευτή Πέτρο Κωνσταντινέα καταγράφονται στη δημοσκόπηση της Κάπα Research που παρουσιάστηκε χθες το βράδυ από τον περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό Super TV.
Συγκεκριμένα για τον πρώην πρωθυπουργό  Αντώνη Σαμαρά το 52,5% των ερωτηθέντων έχει θετική και μάλλον θετική γνώμη ενώ το 42,5% αρνητική και μάλλον αρνητική.
Για τον δήμαρχο Καλαμάτας, μετά από τρεις θητείες, το 47% των ερωτηθέντων έχει θετική και μάλλον θετική γνώμη ενώ το 44,5% αρνητική και μάλλον αρνητική.
Για τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, θετική και μάλλον θετική γνώμη έχει μόνο το 34,5% ενώ το 53,5% έχει αρνητική και μάλλον αρνητική γνώμη. Για τον βουλευτή Πέτρο Κωνσταντινέα το 80,5% έχει αρνητική ή μάλλον αρνητική γνώμη και μόνο το 15% των ερωτηθέντων έχει θετική ή μάλλον θετική άποψη.
Οσον αφορά τους υπόλοιπους βουλευτές Μεσσηνίας, το 26% έχει θετική γνώμη ή μάλλον θετική γνώμη για το Γιώργο Κατρούγκαλο και τη Γιώτα Κοζομπόλη, και το 10,5% για τον Δημήτρη Κουκούτση. Αρνητική ή μάλλον αρνητική γνώμη έχει το 67% για το Γιώργο Κατρούγκαλο, το 64,5% για τη Γιώτα Κοζομπόλη και το 76% για το Δημήτρη Κουκούτση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου