" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

15.12.17

Διαμαρτυρία συνταξιούχων στο Σύνταγμα κατά των νέων περικοπών

Πανελλαδικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα πραγματοποιούν οι ομοσπονδίες συνταξιούχων ΙΚΑ, Δημοσίου, ΕΛΤΑ, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΠΟΣΕ-ΟΑΕΕ και δικηγόρων, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις περικοπές που θα ισχύσουν στις συντάξεις από την αρχή του νέου έτους.
Παράλληλα, οι συνταξιούχοι υποστηρίζουν ότι «η κυβέρνηση μας ρίχνει κυριολεκτικά στον Καιάδα για τα κέρδη των ολίγων. Αυτό το χαρακτήρα έχει η αιματοβαμμένη ανάπτυξη που στοχεύουν».
Όπως σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους, απαιτούν την άμεση καταβολή των πληρωμένων δώρων, την άμεση καταβολή όλων των κύριων και επικουρικών συντάξεων, καθώς και των εφάπαξ που χρονίζουν, την καταβολή των συντάξεων χηρείας με κατάργηση του Ν. 4387/16, την κατάργηση των παρακρατήσεων για την υγεία στις κύριες και επικουρικές συντάξεις και τέλος την κατάργηση όλων των αντισυνταξιουχικών και αντεργατικών νόμων.
Λόγω της κινητοποίησης των συνταξιούχων, η Τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου