24.5.18

Σοκάρει η υπόθεση με τις φωτογραφίες ανήλικης - Εμπλέκεται συνταξιούχος αστυνομικός!

Μια υπόθεση συνταράσσει εδώ και λίγες ώρες την τοπική κοινωνία του Λασιθίου, η οποία σχετίζεται με κατοχή γυμνών παιδικών φωτογραφιών κι εντοπίστηκαν σε ηλεκτρονικό υπολογιστή συνταξιούχου αστυνομικού, σε χωριό, λίγα χιλιόμετρα από τον Άγιο Νικόλαο.
Στο πλαίσιο αυτό, στήθηκε συντονισμένη επιχείρηση από υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου και ο ίδιος προσήχθη.
Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης πραγματικά σοκάρουν! 
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Cretalive, ο συνταξιούχος αστυνομικός στο παρελθόν διατηρούσε δεσμό με συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας του, το οποίο τότε ήταν ανήλικο, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί εάν ήταν με τη σύμφωνη γνώμη της τότε ανήλικης κοπέλας.
Τότε, λοιπόν, είχαν τραβήξει κάποιες φωτογραφίες.
Εμφανίστηκε άγνωστος άνδρας και κατήγγειλε ότι η κοπέλα τον απειλούσε πως θα βγάλει στη … φόρα τις εν λόγω φωτογραφίες ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα εμφανίστηκε ένα ακόμη πρόσωπο, που εικάζεται ότι ήταν ο ίδιος (!) κι εμφανιζόταν καθησυχαστικός για το φωτογραφικό υλικό.
Όλα αυτά τα στοιχεία αξιολογήθηκαν από τις αρχές και έφτασαν στα ίχνη του.
Αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία που προβλέπεται αφέθηκε ελεύθερος μιας και η υπόθεση δεν εμπίπτει στη διαδικασία του αυτοφώρου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου