25.5.18

ΒΙΝΤΕΟ - Καθηγητής ζήτησε πέντε φορές σeξ για να βάλει καλό βαθμό

Για κακή του τύχη, η φοιτήτρια τον ηχογράφησε

Η Μοnica Osagie είναι φοιτήτρια διοίκησης επιχειρήσεων, στο Obafemi Awolowo University και μετά από έναν κακό βαθμό που είχε σε ένα μάθημα αποφάσισε να ζητήσει ραντεβού με τον καθηγητή.

Ο καθηγητής ένας λέκτορας με τον οποίον συνεργάστηκε για την έκδοση βιβλίου του.
Όταν πήγε στο γραφείο του ακολούθησε ο εξής διάλογος. Ο Richard Akindele της ζήτησε πέντε φορές σεξ προκειμένου ώστε να της ανεβάσει τον βαθμό. Η φοιτήτρια τον ρωτά αν σοβαρολογεί και εκείνος της λέει «καλό είναι να αρπάξεις την ευκαιρία που σου έδωσα. Αλλιώς ετοιμάσου για τις εξετάσεις της επόμενης χρονιάς».
Εκείνη συνεχίζει να ρωτά αν το εννοεί και αν είναι σοβαρός και ο καθηγητής λέει «σου έδωσα μια ευκαιρία και την έχασες. Ξέχασε τη. Θα δώσεις το μάθημα του χρόνου. Όταν λέω κάτι το εννοώ. Αν δεν με εμπιστεύεσαι, ξέχασε το».
Η Monica καταλήγει στο «θα μου βάλεις Β ή Α; Και γιατί πρέπει να κάνουμε πέντε φορές σεξ; Καθηγητή ξέρεις κάτι; “Κόψε” με. Δεν μπορώ να το κάνω πέντε φορές». Μετά, πάτησε το stop στο recording και έδωσε όλη τη συνομιλία στο “Sahara Reporters”. 
Το Πανεπιστήμιο έγραψε στην επίσημη ιστοσελίδα του πως θα κάνει έρευνα για τους ισχυρισμούς της φοιτήτριας και έως ότου καταλήξει κάπου, ο καθηγητής είναι σε διαθεσιμότητα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου