28.6.18

ΚΟΡΩΝΗ - Παραλαβή της μελέτης του νέου υπερσύγχρονου σχολικού συγκροτήματος

Ένα από τα πλέον σύγχρονα εκπαιδευτήρια της Πελοποννήσου αποκτά η Κορώνη .Σήμερα παρελήφθη η μελέτη  του νέου ,  υπερσύγχρονο σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου Λυκείου Κορώνης 2.500 τ.μ προυπολογισμού  5.500.000 ευρώ από τον δήμο  Πύλου - Νέστορος 

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης αναφέρει!

Σήμερα είναι πραγματικά μια πολύ «όμορφη» μέρα .
Μετά από μεγάλη αγωνία αλλά  και αγώνα πολλών χρόνων καταφέραμε και παραλάβαμε ( το ΔΣ )  την μελέτη της κατασκευής του νέου ,  υπερσύγχρονο σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου Λυκείου Κορώνης 2.500 τμ , την οποία θα την καταθέσουμε την Παρασκευή στο ΕΠ «Πελοπόννησος 2013:20» Άξονας Προτεραιότητας 2Β «Υποδομές Υποστήριξης Ανθρώπινου Δυναμικού» με κωδικό Πρόσκλησης ΠΕΛ 48 με τίτλο «Αναβάθμιση των Υποδομών Πρωτοβάθμιας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης - Κτιριακές Υποδομές»  προς ένταξη και χρηματοδότηση προϋπολογισμού 5.500.000 ευρώ .
Τα παιδιά μας θα μπορούν , μετα την ολοκλήρωση του,  να υπερηφανεύονται ότι έχουν ένα από τα πιο σύγχρονα εκπαιδευτήρια στην Πελοποννησο. .
Ένα μεγάλο ευχαριστώ  στην Τεχνική Υπηρεσία του Δημου μας , στην μελετητική ομάδα του Φώτη Φωτόπουλου αλλά και στο Ίδρυμα Μανιατάκη ( Δημήτρης και Ελένη )  για την χορηγία του κόστους της μελέτης .

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου