30.6.18

ΒΙΝΤΕΟ - Μητέρα πυροβόλησε τον άνδρα που φλέρταρε την 14χρονη κόρη της μέσω ίντερνετ

Ο 25χρονος, Troy George, σύμφωνα με την αστυνομία διέσχισε 13.500 χλμ και προσπάθησε να διαρρήξει το σπίτι, στο οποίο μένει η 14χρονη, με την οποία μιλούσε μέσω μιας διαδικτυακής εφαρμογής.
Ο 25χρονος, που μένει στη Νέα Ζηλανδία, ταξίδεψε στις ΗΠΑ για να δει από κοντά την 14χρονη. Έσπασε την γυάλινη πόρτα του σπιτιού και προσπάθησε να μπει μέσα στο σπίτι, όμως η μητέρα του κοριτσιού τον πυροβόλησε.
Γνώρισε την 14χρονη, ενώ έπαιζαν παιχνίδια online, ξεκίνησαν να μιλάνε μέσω της εφαρμοφής Discord, που είναι μια δημοφιλής εφαρμογή συνομιλιών για όσους παίζουν παιχνίδια. Η 14χρονη δεν ήθελε να τον γνωρίσει από κοντά.
“Δεν τον είχε καλέσει, του είχε πει συγκεκριμένα ότι δεν ήθελε να επικοινωνεί μαζί της πιά” σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας.
Ο 25χρονος πήρε μια πτήση από τη Νέα Ζηλανδία για την Αυστραλία, μετά μια πτήση για το Λος Άντζελες και μετά μια πτήση για την Ουάσινγκτον. Στη συνέχεια πήρε λεωφορείο για να φτάσει στο Ριτσμοντ που μένει η ανήλικη κοπέλα.
“Δεν ήταν αυθόρμητο, δεν ήταν τυχαίο. Ήταν κάτι που απαιτεί σχεδιασμό” δήλωσε ο σερίφης. Ο δράστης είχε μαζί του μαχαίρι και μονωτική ταινία και είχε και ένα σπρέι πιπεριού.
Η μητέρα της 14χρονης δεν γνώριζε για την επικοινωνία τους, αλλά μόλις είχε έναν άγνωστο να προσπαθεί να μπει στο σπίτι τους, τον προειδοποίησε αρκετές φορές ότι είχε όπλο και τελικά τον πυροβόλησε όταν προσπάθησε να ανοίξει και την δεύτερη πόρτα.
Ο δράστης χτυπήθηκε στο λαιμό και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου