28.6.18

Νόμιζε ότι είχαν απαγάγει τον αδερφό του, αλλά εκείνος γλεντούσε με ξανθιά Ρωσίδα

Είναι μία από τις πολλές και ιδιαίτερες προσωπικές ιστορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια μιας κορυφαίας διοργάνωσης, όπως το Μουντιάλ. 

Ο Φρανσίσκο Χαβιέ Μάτα Σάντσες, δικηγόρος από το Μεξικό, ταξίδεψε με τον αδερφό του και δυο φίλους του μέχρι τη Ρωσία για να υποστηρίξουν την προσπάθεια της εθνικής ομάδας της πατρίδας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Το Μεξικό ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο το τουρνουά, επικρατώντας 1-0 της Γερμανίας, ωστόσο ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας δεν πήγε στο γήπεδο καθώς ήταν εξαφανισμένος.
Τρεις ημέρες πριν το ματς, η παρέα επισκέφθηκε ένα μπαρ στη Μόσχα. Εκεί, σύμφωνα με την Sun, ο Σάντσες γνώρισε την Αλίτα Γκαμζατόβα, μια ξανθιά κοπέλα από τη Ρωσία, με την οποία ήρθαν πολύ κοντά.
Κάποια στιγμή είπε στην παρέα πως θα πάει στο μπάνιο, αλλά εκείνος συναντήθηκε έξω από το μπαρ με την κοπέλα και έφυγαν.
Οι ώρες περνούσαν, ο Σάντσες -που παρεμπιπτόντως είναι παντρεμένος και πρόσφατα μάλιστα έγινε πατέρας- δεν έδινε σημεία ζωής, με αποτέλεσμα φίλοι και συγγενείς να ανησυχήσουν, πιστεύοντας πως είχε πέσει θύμα απαγωγής.
Ο αδερφός του, Νίκολας, ενημέρωσε σχετικά την πρεσβεία του Μεξικού, η οποία σε συνεργασία με τις αστυνομικές Αρχές της Μόσχας ξεκίνησαν έρευνες.
Τελικά, η άκρη βρέθηκε καθώς ο Σάντσες εντοπίστηκε στο σπίτι της κοπέλας, με την οποία επί ένα τριήμερο ήταν κλεισμένοι και διασκέδαζαν.
Τα δύσκολα βέβαια τώρα αρχίζουν για τον δικηγόρο από το Μεξικό, καθώς η σύζυγός του που έχει ενημερωθεί για τα καμώματά του τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου