13.10.18

Οριστικά εκτός νυμφώνος η κόρη του Τατούλη - Σε αχαρτογράφητα νερά για πρώτη φορά ο ίδιος

Η κόρη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες δε θα είναι υποψήφια Βουλευτής Αρκαδίας.

 Όχι γιατί η ίδια πήρε μια τέτοια απόφαση αλλά γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία γενικότερα έχουν προ πολλού πάρει αποστάσεις από την οικογένεια Τατούλη. 
Μπορεί μέχρι σήμερα να έβγαιναν όλα τα χαρτιά του Πέτρου Τατούλη από εδώ και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα.
 Η λογική να θέλει να είναι και πάλι υποψήφιος Περιφερειάρχης ο Πέτρος Τατούλης και η κόρη του υποψήφια βουλευτής ήρθε σε σύγκρουση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη όταν μάλιστα ο ίδιος πήρε τη γνωστή απόφαση για την αδερφή του Ντόρα Μπακογιάννη. 
Βλέπετε τα δυο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη που επιχείρησε ο Πέτρος Τατούλης του έδωσαν το αρνητικό αποτέλεσμα και τον οδήγησαν σε σύγκρουση με τη Νέα Δημοκρατία που τον είχε στηρίξει το 2014.
 Ο Τατούλης είχε δυο επιλογές, ή να πάει σπίτι του και να είναι η κόρη του υποψήφια Βουλευτής Αρκαδίας με πολλές πιθανότητες εκλογής ή να συγκρουστεί με τη Νέα Δημοκρατία. Αποφάσισε το δεύτερο.
 Εξάλλου έχει μια μεγάλη εμπειρία με συγκρούσεις στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας από τότε που συγκρούστηκε με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. 
Ακριβώς σε αυτό το σημείο αρχίζουν τα δύσκολα για τον Πέτρο Τατούλη και το συνδυασμό του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου