13.10.18

Κάθετη σύγκρουση Μητσοτάκη με Τατούλη στην Κόρινθο

Το επίσημο διαζύγιο της Νέας Δημοκρατίας με τον Τατούλη θα το ανακοινώσει απ΄ότι φαίνεται ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Κόρινθο την οποία θα επισκεφθεί τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου. 

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης έσπευσε αυτές τις μέρες να πάει στην Κόρινθο ο ίδιος μήπως και συγκρατήσει τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τον Αντιπεριφερειάρχη Πελοπίδα Καλλίρη να μείνουν μαζί του. 

Ιδιαίτερα ο Πελοπίδας Καλλίρης σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες έχει ξεκαθαρίσει στον Τατούλη ότι δε θα μείνει μαζί αλλά θα ακολουθήσει το δρόμο των επιλογών της Νέας Δημοκρατίας. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκη θα έχει δίπλα του τον Παναγιώτη Νίκα και θα στείλει παντού το μήνυμα, αυτό που λέει για το μαντρί, το πρόβατο και το λύκο….

Το δεύτερο μήνυμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα το στείλει από την ιδιαίτερη πατρίδα του Σαμαρά, την Πύλο, στις 20 Οκτωβρίου όταν σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τη Ναυμαχία του Ναβαρίνου. 

Αυτό το μήνυμα για τον κόσμο της κεντροδεξιάς θα είναι το ηχηρότερο και σύμφωνα με κορυφαίο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας θα ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς με όσους σκοπεύουν να διαφοροποιηθούν από την επιλογή της Νέας Δημοκρατίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου