" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

9.11.18

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Μουσική παράσταση στη Φιλαρμονική

Στο  αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής Καλαμάτας, το Σάββατο (10 Νοεμβρίου), στις 8μμ. θα δοθεί η πρώτη παράσταση του Νοεμβρίου από τις «Μουσικές του Κόσμου». Φιλοξενούν τα  «Τρία Κοράκια», ένα  μουσικό σύνολο, που αποτελείται από τους Γιώργο Παυλάκο (φλάουτα με ράμφος), Ανδριάνα Παπαβασιλοπούλου (σοπράνο), Υπαπαντή Αλεξανδροπούλου και Γιώργο Κλάδη (κρουστά) και συναντά τις ιστορίες της Λίλλυς Τριαντάρη σε ένα πρόγραμμα Μεσαιωνικής μουσικής, που διανθίζεται από ιστορίες και....μυστικές συνταγές!
Το μουσικό σύνολο αποτελείται από μουσικούς διαφορετικής εκπαίδευσης και κατεύθυνσης. Δημιουργήθηκε από την ανάγκη να συνταιριάξει ο κόσμος της κλασσικής μουσικής με αυτόν της κοσμικής ή παραδοσιακής. Η αναζήτηση για κοινό τόπο οδήγησε στην μουσική του ευρωπαϊκού μεσαίωνα.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι ένα ταξίδι στις μεσαιωνικές μουσικές παραδόσεις της νότιας Ευρώπης. Τη μουσική αυτή συντροφιά ολοκληρώνει η Λίλλυ Τριαντάρη, που με την αφήγησή της προσθέτει ένα ακόμα χρώμα στην παλέτα του συνόλου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου