9.11.18

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Κάλεσμα για συμμετοχή στην απεργία της ΑΔΕΔΥ

Το Ν.Τ. Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΥ καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στην Πανδημοσιοϋπαλληλική Απεργία, την Τετάρτη 14 Νοέμβρη.

Οι εργαζόμενοι να κάνουν δική τους υπόθεση τον αγώνα για ουσιαστικές αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους, κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου, αύξηση αφορολόγητου στις 12000 €, ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις δημοσιών οργανισμών, υπηρεσιών, αγαθών και περιουσίας.

Καλούμε όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία να ενημερώσουν τους εργαζομένους και να οργώσουν τους χώρους δουλειάς για την επιτυχία της απεργίας. Κλιμάκιο του Ν.Τ. Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΥ θα περιοδεύσει στους χώρους εργασίας τις επόμενες ημέρες γι’ αυτό το σκοπό.

Ταυτόχρονα, έκπληξη μας προκαλεί τόσο η στάση της πλειοψηφίας του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας το οποίο αρνήθηκε να πάρει απόφαση για απεργία στις 14/11 δίνοντάς της έτσι πανεργατικό χαρακτήρα, όσο και η απόφαση της ΓΣΕΕ για απεργία στις 28/11 –ενώ γνώριζε από τις 28/10 για την απεργία της ΑΔΕΔΥ, του ΕΚΑ και άλλων ΕΚ και ομοσπονδιών για απεργία στις 14/11- διασπώντας τον ενιαίο αγώνα των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Οι εργαζόμενοι πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και συσπειρωμένοι στα σωματεία τους να απεργήσουν και να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις τους.

Στις 14 Νοέμβρη παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας. Το λόγο έχουμε τώρα εμείς.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ! ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου