8.11.18

Facebook Messenger: Σύντομα θα μπορείτε να σβήσετε μηνύματα που έχετε ήδη στείλει

To Facebook σύντομα θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να σβήνουν μηνύματα που έχουν ήδη στείλει μέσω της εφαρμογής Messenger.
Σύμφωνα με το zougla.gr, υπήρχαν στοιχεία για αυτό στην περιγραφή της πρόσφατης ενημέρωσης του Messenger για τις iOS συσκευές νωρίτερα μες στην εβδομάδα. Σύμφωνα με την περιγραφή, οι χρήστες θα μπορούν να αφαιρέσουν το μήνυμα μέσα σε 10 λεπτά από τη στιγμή που το έστειλαν: "Αν στείλετε άθελά σας λάθος φωτογραφία ή λανθασμένες πληροφορίες/μηνύματα σε λάθος συζήτηση".
Η περιγραφή ανέφερε ότι το χαρακτηριστικό "έρχεται σύντομα", χωρίς όμως να δίνει συγκεκριμένη ημερομηνία.
Ειδικοί έχουν αναφέρει τους προβληματισμούς τους για την λειτουργία αυτή, καθώς θα μπορούσε να έχει σοβαρές επιπτώσεις, όπως για παράδειγμα τη διαγραφή στοιχείων έπειτα από κακοποίηση μέσω της εφαρμογής.
Αντίστοιχη λειτουργία όμως υπάρχει ήδη σε άλλες εφαρμογές της Facebook: το WhatsApp έδωσε από πέρυσι τη δυνατότητα στους χρήστες να διαγράφουν μηνύματα μέχρι και μία ώρα μετά την αποστολή τους, ενώ το Instagram διαθέτει την ίδια λειτουργία από τότε που ενσωμάτωσε λειτουργία επικοινωνίας μέσω μηνυμάτων το 2013.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου