22.11.18

Αδίστακτοι ληστές ξυλοκόπησαν ηλικιωμένη και την άφησαν να πεθάνει στα Καμίνια !

Τραγική κατάληξη είχε ληστεία που έγινε χθες τα ξημερώματα στα Καμίνια, καθώς μία ηλικιωμένη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή.
Σύμφωνα με πληροφορίες όλα έγιναν χθες τα ξημερώματα στο διαμέρισμα της οδού Θεσσαλονίκης 66, όπου διέμενε η 86χρονη γυναίκα. Οπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές οι αδίστακτοι ληστές εισήλθαν στο διαμέρισμά της στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας, χωρίς να ακούσει κανείς το παραμικρό. Οι δράστες έδεσαν την άτυχη γυναίκα, τη φίμωσαν και τη χτύπησαν αρκετές φορές στο πρόσωπο. Παράλληλα, της ζήτησαν επίμονα χρήματα και μετά από λίγη ώρα έφυγαν, χωρίς να την απελευθερώσουν.
Η άτυχη γυναίκα κατάφερε τελικά να λυθεί γύρω στις επτά το πρωί και κάλεσε για βοήθεια την κόρη της. Η τελευταία ενημέρωσε άμεσα την ΕΛ.ΑΣ. όπως επίσης και το ΕΚΑΒ, με ένα ασθενοφόρο να καταφθάνει και να τη μεταφέρει στο Ασκληπιείο Βούλας.
Εκεί λίγες ώρες αργότερα η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή – άγνωστο ακόμη γιατί. Οι απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου της αναμένεται να δοθούν από το πόρισμα του ιατροδικαστή που θα εξετάσει το σώμα της, σε μία προσπάθεια να διαπιστωθεί τι ακριβώς τις προκάλεσαν τα χτυπήματα των δραστών. Η άτυχη ηλικιωμένη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν μπόρεσε να δώσει αρκετές λεπτομέρειες για το συμβάν και για τους δράστες παρά μία σύντομη περιγραφή των όσων συνέβησαν.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό τους αναφέρουν πως ενδεχομένως να πρόκειται για αλλοδαπούς, λόγω του τρόπου που ενήργησαν. Παράλληλα, πήραν καταθέσεις από τους ενοίκους της πολυκατοικίας σε μία προσπάθεια να διαπιστώσουν αν κάποιος είδε ή άκουσε κάποιο θόρυβο είτε τη στιγμή που έμπαιναν στην πολυκατοικία είτε τη στιγμή που έφευγαν. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πρόκειται να εξεταστούν οι κάμερες ασφαλείας των γύρω δρόμων και περιοχών σε μία προσπάθεια να ταυτοποιηθούν οι δράστες, που χτύπησαν και λήστεψαν την 86χρονη.
Οι αστυνομικοί συνέλεξαν παράλληλα αποτυπώματα και DNA σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν με αυτόν τον τρόπο τους δράστες, καθώς εκτιμάται πως είναι σεσημασμένοι και πως ενδεχομένως να έχουν διαπράξει αντίστοιχη ληστεία στην περιοχή το τελευταίο διάστημα.


ελεύθερος τύπος

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου